Bezárás

7. kerület, Damjanich utca

Eladó lakásban iroda
Alapterület 90 m²
Szobák száma 3
Ár 54,9 millió Ft
  • Térkép
Barsi Judit
06 30 691 ···
Új Élet Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó lakásban iroda

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet félemelet
Épület szintjei 4
Üzemeltetési díj nincs megadva
Parkolóhelyek száma nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás utca, közterület
Irodának, rendelőnek, oktatóteremnek, stb. alkalmas ingatlan!

KÉRÉSRE VIDEÓFELVÉTELT KÜLDÖK A LAKÁSRÓL.

A 7. kerületben, a Damjanich és Hernád utca sarkához közel (ablakok a Hernád utcára néznek), eladó egy néhány éve MŰSZAKILAG ÉS ESZTÉTIKAILAG is FELÚJÍTOTT, a valóságban 90 nm-es, CIRKO fűtéses, hatalmas terekkel rendelkező, 3 szobás, irodának tökéletesen alkalmas, nagypolgári lakás, amely 3+1 szobássá, vagy akár 3+2 szobássá is alakítható! (a tulajdoni lap alapján a lakás 89 nm-es, és 3+1 szobás)

Az ingatlan a lépcsőházból nyílik. Ahogy belépünk a lakásba, a biztonsági bejárati ajtón keresztül, a tágas és ablakos előszobába jutunk, ami az egyik oldalán végig szekrényezett (azaz itt rengeteg a tárolóhely). Innen nyílik a szintén ablakos modern, elegáns, magas fényű konyhaszekrénnyel és minőségi beépített gépekkel rendelkező konyha, egy - minden ingatlanban praktikus - kis kamra, a wc helyiség, illetve a hatalmas előszoba végéből, a 2 óriási ablakkal rendelkező, keleti fekvésű, 30 nm-es helyiség, ami jelenleg nappaliként funkcionál.

A nappaliból két irányba a 2 szobába haladhatunk tovább, illetve a sarokkáddal, és beépített szekrénnyel rendelkező fürdőszoba is innen nyílik. A szobák mindegyikében valódi fa parketta található. A kisebb szoba is eléri a 12 nm-t, a nagyobb viszont ennek duplája, és 2 db méretes ablakkal is rendelkezik, amik az utca irányába néznek.

A lakás belmagassága 3,4 m az álmennyezeteknek köszönhetően. A nappali álmennyezete egy egyedi tervezésű, spot lámpás, ízléses, fiatalos megoldás.
De nem csak az igényes, amit láthatunk a lakásban, hanem a falakban is a jelenlegi elvárásoknak megfelelően réz villanyvezetékek futnak, és a vízcsövek is ki lettek cserélve az egész lakásban a felújításkor, illetve RIASZTÓRENDSZER is kiépítésre került.
Sőt... az ingatlanban még ipari áram is van!

A lakás egy kifejezetten jó állapotú, rendezett, viszonylag kevés lakásos, liftes társasház félemeletén található. (Az ablakai az utca irányából, szinte 1. emelet magasságában vannak.) A ház belső udvara egy kellemes, zöld növényekkel tarkított kis oázis.

A belső udvar irányába néző ablakok alá, akár asztalt, székeket ki is rakhat, ha például szabad levegőn szeretnék elfogyasztani a munkatársak a kávéjukat, vagy ha dohányoznak. (Ez nem egy saját terasz. Hivatalosan közös területnek számít, de kényelmesen használható például a fentiek céljára.)

Az ingatlan alatt egy fűtött raktár található!

…és ha nem lenne Önnek elég hely tárolás szempontjából ebben a hatalmas lakásban, akkor a pincében 2 db tárolóhelyiség is Önre vár. Az egyik egy kisebb 5 nm-es, a másik pedig 25 nm!

De néhány percen belül élelmiszer boltok, posta, gyógyszertár is elérhető, sőt a Keleti pályaudvar, illetve így a piros és a 4-es METRÓ is néhány perc alatt gyalogosan elérhető. Ezen túl számos troli (70,78,75,79), illetve buszok (30, 20E) is itt közlekednek.

Hívjon! Akár hétköznap, akár hétvégén!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 691 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?