Kacsóta, Rákóczi utca 1.

Eladó étterem, vendéglő
Kacsóta, Rákóczi utca 1.
Alapterület
230 m²
Azonosító: 31530002
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
van

Leírás

Lusta esőcseppek dobolnak a szélvédőn, az éjszaka sötétjét csak néha hasítja fel egy-egy szembejövő fényszóró vakító sávja, az ablaktörlő álmosan söpri félre a nedves perceket miközben a rádióban halkan duruzsol egy bársonyos hang. Órák gördültek tova a szinte teljesen kihalt autópályán, kígyóként tekergett az aszfaltcsík, de végre felbukkant a megváltó, kijáratot jelző tábla és most már jó ideje fáradtan, kimerülve és éhesen tekered a kormányt egy ismeretlen vidék ismeretlen útjain. Azon töprengsz mennyi lehet az esélye, hogy nyitva találj egy takaros vendéglőt, ahol harapnivaló is akad. Arra jutsz, valószínűleg semennyi. Túl késő van. Egyszerűen túl késő.

Szemed szinte leragad, de a márványos derengésben megpillantod a hívogató menedéket és a felismerés két kézzel ragad ki az autó állott magányából. Leparkolsz, a kabátod a fejedre húzva menekülsz az eső, a hideg és a sötétség elől a hívogató melegségbe. Még kételkedsz, tényleg jól láttad, valóban nyitva vannak ilyen késői órán? Az ajtóban azonban mosolygós fiatal felszolgáló jelenik meg, aki nevetve, rutinosan válaszolja tétova kérdésedre: igen, nyitva és a konyha is üzemel. Lesegíti átázott ruhadarabod, hellyel, itallal és étellel kínál. A kellemes melegben lazul a tagjaid markoló bizonytalanság szorítása, mígnem teljesen felenged, átadja helyét az elégedettségnek. Asztalodra hamar illatos étel és gyöngyöző ital kerül. Kis idő elteltével órádra pillantasz, minden rendben. Oda érsz időben. Hálás vagy, hogy rátaláltál és búcsúzóul még felpillantasz a
Ezt megjegyzed örökre.


Kacsótán, nagy átmenő forgalmú főút mellett, 2014-ben átalakított és felújított, 70 fő befogadására alkalmas, kialakított vendégkörrel rendelkező, 230 m2-es étterem 100 m2-es vendégtérrel, a teljes berendezéssel és felszereléssel együtt eladó. Az 5143 m2-es telken rendezvényterem kialakítására is van lehetőség.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel