Bezárás

Tass, Bács-Kiskun megye

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 130 m²
Ár 80 millió Ft
  • Térkép
Marosvölgyiné Várszegi Aranka
06 20 437 ···
Körgyűrű Ingatlan iroda
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2013
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
Vidékre utazva, útközben itt mi is mindig vásárolunk!

TELJES ÁRUKÉSZLETTEL, BERENDEZÉSSEL ELADÓ ÜZLETHELYISÉG PLUSZ AJÁNDÉKOKKAL!
Tass belterületén forgalmas útvonal mellett és a temető közelében ELADÓ egy jelenleg is MŰKÖDŐ 130 m2-es üzlethelyiség, jelenleg virágbolt, 1000 m2-es saját parkolókkal kiépített saroktelken.

A 2013-ban épített kisebb üzlethelyiséget 2017-ben bővítették 130 m2-re, ez is mutatja, hogy az üzlet nagyon jó helyen üzemel, nem győzte a forgalmat a kis üzlettérrel.
A mutatós, különleges homlokzatú Porotherm 30-as tégla épületben egy kisebb és egy nagyobb üzlettér, műhely, hűtőkamra, minikonyha és egy zuhanyzós fürdőszoba készült wc-vel. Az udvaron még egy külső eladótér is el van helyezve, a parkosított udvar díszítése igazán méltó egy ízléses, igényes üzletházhoz.
10 cm-es hőszigeteléssel, egyedi formájú hőszigetelt műanyag ablakokkal, gázcirkóval működtetett padlófűtéssel, hűtő klímával, riasztóval, kamerával és teljes közművel rendelkező ingatlan más tevékenységre is alkalmas.
Vendéglátó egység, bemutatóterem is működhet benne, belső udvara 150 m2-en viacolorral van lerakva, így parkolónak, kerthelyiségnek is megfelelő.

Mivel az üzlet most is működik, így a vételár tartalmazza a teljes berendezést, a teljes és aktuális árukészletet és még néhány ajándékot, így az üzletmenet azonnal folytatható, zökkenőmentesen.

Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.

Kapcsolat a hirdetővel

Marosvölgyiné Várszegi Aranka
A referens összes hirdetése
Körgyűrű Ingatlan iroda
Az iroda összes hirdetése
06 20 437 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk