Dunaújváros, Vigadó tér

Eladó étterem, vendéglő
Dunaújváros, Vigadó tér
Alapterület
440 m²
Közvetítői azonosító: COM UZ011887
Azonosító: 31504040
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
van

Leírás

Kitűnő befektetési lehetőség Dunaújváros Szívében!
Kitűnő választás akár új vállalkozásban gondolkodik, akár meglévő vállalkozását bővítené hisz:

-Kitűnő a helyválasztás, hisz a város központjában helyezkedik el, kitűnően megközelíthető gyalogosan és gépjárművel is.
-Kitűnő az ingatlan állapota, hisz a tulajdonos hét éve teljes felújítást végzett, melyet folyamatosa karbantartással megorzott.
-Kitűnő az ingatlan mérete és kialakítása, a 440 négyzetméteren a teraszon és éttermen kívül egy jól felszerelt modern konyha, szociális helyiségek, egy közel 60 négyzetméteres pince, egy utcáról tölthető italraktár, és egyéb kiszolgáló és adminisztratív helyiségek találhatóak.
-Kitűnő a befogadóképessége, hiszen az étterem 70 fő befogadására képes, és a teraszon (amely egyébként akár később be is építhető ezzel növelve a befogadóképességet) további 30 fő kényelmesen elhelyezhető.
-Kitűnő a konyha és étterem felszereltsége is mely a napi forgalom mellett akár saját akár külső rendezvényeken is kitűnően megállja a helyét.
-Kitűnő az étterem ismertsége, hisz esküvőkön, céges rendezvényeken kívül több sportegyesület, cég és szervezet étkezteti itt tagjait/munkatársait, tart fogadásokat vagy kér kitelepüléseket.
-Kitűnő vétel, hisz a bruttó vételár a teljes berendezés mellett tartalmazza a gépeket, készleteket és igény esetén a céget, mely a meglévő megrendelői és szállítói szerződésekkel együtt kerül átadásra.

Ha ez a kitűnő lehetőség komolyan érdekli, várom hívását nézzük meg együtt!