Algyő, Csongrád-Csanád megye

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Algyő, Csongrád-Csanád megye
Alapterület
187 m²
Közvetítői azonosító: COM 6499
Azonosító: 31500252
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Emelet
földszint
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Algyő község központjában, a polgármesteri hivataltól mindösszesen 300 méterre, a főutcán található 830 m2 telekterületű, 187 m2 hasznos alapterületű felépítménnyel rendelkező korábbi áruház ingatlan tulajdonjoga eladó!
Jelenlegi kialakítása szerint az áruház egy kb 100 m2-es üzlettérrel, raktárakkal, öltözővel, irodával, szociális helyiségekkel és külön utcai bejárattal leválasztva egy plusz kis üzlethelyiséggel is rendelkezik! A közelmúltig ez adott helyet a dohányboltnak. Igény esetén akár egyben, de 2 külön egységként is üzemeltethető! A volt dohánybolt helyének megnövelésével akár 2 átlagos méretű üzlethelyiség is kialakítható benne!
Állapota átlagosan jónak mondható, hiszen pár hónapja még meg kellett felelnie az élelmiszerüzletekkel kapcsolatos minden minőségi elvárásnak!
Az üzlet minden közüzemet tekintve önálló mérőórákkal és az ingatlan előtt teljes szélességében kiaszfaltozott parkolóval is rendelkezik!
Az udvar egy rész beton burkolatú, az épülethez pedig korábban terveztek további 80 m2 raktárat toldani, de jelenleg csak egy félig nyitott szín található, mely kiválóan alkalmas a göngyölegek raktározására, de igény esetén akár be is építhető, szigetelhető, attól függően, hogy új tulajdonosának milyen funkcióra lenne még szüksége!
Természetesen az ingatlan nem csak megadott funkcióra alkalmas, akár tetszőleges profilú kereskedelmi egység, de akár ügyfélszolgálati, vagy egyéb iroda, sőt cégközpont is kialakítható itt, köszönhetően a jó elosztásnak és a tágas udvarnak!
A feltüntetett irányár az általános forgalmi adót nem tartalmazza!