Bezárás

Székesfehérvár, Szárazrét

Eladó sorház
Alapterület 116 m²
Telekterület 500 m²
Szobák száma 1 + 3 fél
  • Térkép
Horváth Kálmán
06 30 483 ···
Várkapu Ingatlan Kft.
Üzenetet küldök

Eladó sorház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás udvari
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Szárazrét elején 2500 m2 nagyságú telken most épülő négyes társasház két középső lakása eladó .
Az alapterületen kívül hozzá tartozik még egy garázs, egy fedett terasz, valamint 150 négyzetméter saját tulajdonú udvarrész. A várható átadás időpontja decemberre tervezve, addig a belső kialakítás lehet a vevő igénye szerintmódosítani.
A lakás eredeti terv szerint 116 m2 amerikai konyhás nappali + 3 félszoba , a 22 m2 –es közvetlen garázskapcsolattal. A lakások A felhasznált építőanyag: a főfalak porotherm tégla , válaszfalak ytong, 12cm homlokzati hőszigetelés . Tető héjazat Bramac. A műanyag külső nyílászárók fehér színben, bukó- nyíló kivitelben 6-8 légkamrás profilal, redőny előkészítéssel kerülnek beépítésre. A fűtése és a meleg víz energiatakarékos kondenzációs gázkazánnal, radiátoros hőleadással lesz megoldva. A lakásokban Előkészítésre kerül a riasztóberendezés csövezése, fűzése, szerelvények nélkül. A hideg és meleg burkolatok, bruttó 3.500- Ft/m2, egyedi igény esetén a különbözetet ez felett fizetendő., A vizes helyiségek 210 cm magasságig csempézve. a konyhabútor elemek között 60 cm magasságig csempézve. A fürdőszoba káddal, mosdóval valmint törölköző szárítós radiátorral felszerelt. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. a garázsok elektromos működtetésű szekcionált garázskapuval lesznek ellátva. Egy értékhatárig a belső burkolatok, falszínek, ajtók választhatók, de egyedi igényeket is megvalósítjuk akár a belsőteret is átépítjük a vevő elvárásainak megfelelően. A kulcsra kész állapotot tartalmazza a hideg, meleg burkolatokat, külső és belső nyílászárókat, a szanitereket, fűtés rendszert, valamint a fehér színű falfestést.

Amiben még segíteni tudunk:
belsőépítész, energetikai tanúsító, építész, földhivatali ügyintézés, hitelügyintézés, közjegyző, lakberendező, ügyvéd

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 483 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?