Bezárás

Győr, Nádorváros

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 64 m²
Ár 38,1 millió Ft
  • Térkép
Takács Adél
06 70 907 ···
Panoráma Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
Utolsó lehetőség! Eladó üzlethelyiség Győr-Nádorvárosban!
Győr-Nádorvárosban eladó egy új építésű, 25 lakásos, liftes társasház földszintjén található, utcafronti bejárattal és kirakattal rendelkező, 63,9 nm alapterületű üzlethelyiség. Az ingatlan akár kereskedelmi tevékenységnek, akár irodai célnak is kiválóan alkalmas. Befektetésnek is tökéletes, hiszen egy 94 lakásos lakópark öleli körül az üzletet, ez által mindig kiadható lesz. Az ingatlan fűtéskész állapotban kerül átadásra, bruttó ár: 38.100.000 Ft.
A külső teherhordó falazat 30-as POROTHERM falazóelem, 10 cm vastag homlokzati hőszigeteléssel,a lakáselválasztó falazat hanggátló tégla. Nyílászárók: műanyag, 3 rétegű hő- és hangszigetelő üvegezéssel, rejtett redőnytokkal és alumínium redőnnyel. Bejárati ajtók acél ajtók, biztonsági zárral. Az épület fűtése távhő, a hőleadók lapradiátorok, lakásonként hőmennyiségmérővel. A társasház fűtéskész átadása megtörtént, az ingatlan azonnal birtokba vehető.
Irodánk ingyenes hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. (ám 5274)

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 907 ···
Üzenetet küldök