Bezárás

5. kerület, Vigyázó Ferenc utca 3.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Virtuális séta
Alapterület 963 m²
Ár 820 millió Ft
  • Térkép
Turbovets Alenka
06 70 779 ···
RE/MAX Central
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rendkívül ritka, hogy a belváros szívében egy ilyen méretű és adottságokkal rendelkező üzlethelyiséget kínálnak megvételre. Befektetőknek figyelmébe ajánlom ezt a lehetőséget ameddig elérhető.

Az ingatlan két helyrajzi számon található (földszint és pince) az V. kerület, Vigyázó Ferenc utca 3 alatt. A földszinten a főbejárat és recepción kívül minden részese a vételre felkínált ingatlannak. Az épület a Prestige Hotel és Costes Downtown étterem mellet található.

A földszinten található az összesen 623 nm üzlet/étterem besorolású része az ingatlannak (ebbe beleértendő a fedett udvari rész is). Összesen 5 bérlő található a földszinten, lehetőség van a bérlőket megtartani vagy rövid határidőn belül a szerződéseket felmondani. Nagy belmagasságú és boltíves mennyezet jellemző a két oldalsó traktusára az ingatlannak a földszinten.

A pince 340 nm és üzlet besorolású a tulajdoni lap szerint. Ez a terület is jelenleg bérbe van adva.

Legyen a terv egy új étterem, bemutatóterem vagy iroda megvalósítása, az ingatlan mindháromra teljes mértékben alkalmas.

Az ingatlan ára: 900 mFt + ÁFA

További információkért keressen bizalommal.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 779 ···
Üzenetet küldök