Bezárás

14. kerület, Tábornok utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 70 m²
Ár 54,9 millió Ft
  • Térkép
Barsi Judit
06 30 691 ···
Új Élet Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Emelet 4
KÉRÉSRE VIDEÓFELVÉTELT KÜLDÖK A LAKÁSRÓL.

14. kerületben, Zuglóban, a Stadionok metrómegállóhoz nagyon közel, eladó egy utcai bejáratos, a valóságban 70 nm-es (a tulajdoni lapon 68 nm), rengeteg ablakfelülettel rendelkező, nagyon VILÁGOS és napos, sarki elhelyezkedésű, tehermentes üzlethelyiség egy ÚJSZERŰ épületben.

Az tágas üzlettéren kívül, 2 wc-vel, egy pici raktárral, egy irodahelyiséggel és egy konyhával is rendelkezik.

Az elmúlt években oktatóteremként működött.

De kiválóan alkalmas akár boltnak, bemutatóteremnek, (pl. bútorok, festmények, burkolatok, tapéták, vagy bármi olyan, ahol fontos, hogy megfelelő fényviszonyok között láthassa a vevő a terméket). Alkalmas akár irodának, pl. tervező irodának, ügyvédi irodának, vagy akár egy futárcégnek, ahol az iroda funkción túl, kisebb raktározásra is szükség van. Közvetlenül a bejárati ajtóhoz lehet állni a kocsikkal.

Bármilyen cég ügyfélszolgálatának is ideális lehet, a fantasztikus megközelíthetőség miatt.

De akár tetováló műhely, masszázs szalon, testformáló kozmetikai szalon, egészség központ, akár egy magán orvosi, vagy fogorvosi rendelő, optika, nyomtató szalon, vagy számítógép szerviz is jó helyet találna itt.

A METRÓ közelsége miatt nem csak autóval, hanem tömegközlekedéssel is könnyen meg tudják közelíteni a munkatársai, illetve az ügyfelei is. Ráadásul a buszpályaudvar is két percre található, ahonnan akár a városon belül számos irányba, akár vidékre is indulnak és érkeznek buszok.

Az ingatlan akár azonnal birtokba vehető.

KÉRÉSRE VIDEÓFELVÉTELT KÜLDÖK ÖNNEK AZ INGATLANRÓL!

Hívjon, akár hétvégén is!

A lakás akár ÉLŐBEN, akár ONLINE LAKÁSBEMUTATÓ keretében is megnézhető.
Azaz megteheti, hogy Ön otthon ül a számítógépe előtt, mi kint vagyunk a helyszínen, és a kameránk segítségével Ön a lakás minden részletét láthatja, miközben beszélünk telefonon. Azokra a részekre közelítünk rá, amit Ön mond. Mindezt nem csak a lakáson belül tesszük, hisz a lépcsőházat, magát az épületet, és az utcát is megmutatjuk.

Hívjon! Akár hétköznap, akár hétvégén!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 691 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?