Bezárás

Zamárdi, Zamárdi felső

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 30 m²
Telekterület 540 m²
Szobák száma 2
Ár 12,9 millió Ft
  • Térkép
Kajdel Zsuzsanna
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
A BALATON DÉLI PARTJÁN, A BALATONI TURIZMUS FELLEGVÁRÁNAK SZÁMITÓ ZAMÁRDI BELTERÜLETÉN AZT A „BOLDOG” KORSZAKOT IDÉZŐ, RETRO NYARALÓ, KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT!

A két faház és lakóbusz abból az időből származik amikor az emberek nem arra törekedtek, hogy hivalkodó házakat épitsenek, hanem a célnak leginkább megfelelő szerény épitményre törekedtek amely lehetővé tette számukra a saját tulajdonban eltöltött nyaralást, kikapcsolódást és pihenést. Ez a csendes szeparált környezet különleges vonzerővel bir a családias hangulatot kedvelők körében.
Az osztatlan közös terület használati megosztással teljes szeparáltságot biztosit tulajdonosainak. Az egyik faház két szintjével 5 fő kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. A lakóbusz zárható előtetővel további 4 személy kényelmes fekhelyének ad helyet. A másik később épitett faház zuhanyzóval és konyhai résszel biztositja a mindennapok szükségletét. Külön elhelyezett vizesblok a kerti zuhanyzás élményét teremti meg. Fedett kiülője a hangulatos étkezések helyszine lehet.
A település Budapestről egy órányi autóúttal megközelithető. Több kilométer hosszú homokos strandja, kiváló vizminősége nem véletlenűl tette a legnépszerűbb strandok sorába, elsősorban a nagycsaládosok körében. A gépkocsi számára külön garázs áll rendelkezésre.
KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN: Kajdel Zsuzsanna vezető tanácsadó
A RUGALMAS ÜGYFLKISZOLGÁLÁS ÉRDEKÉBEN A KULCS NÁLUNK!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó nyaralók ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Az iroda összes hirdetése
06 70 469 ···
Üzenetet küldök