Bezárás

Szentendre, Belváros

Eladó étterem, vendéglő...
Alapterület 859 m²
Ár 590 millió Ft
  • Térkép
Baráth György
06 30 484 ···
SZHB Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó étterem, vendéglő...

Eladó ingatlan Szentendre belvárosában!
Eladó egy három házból álló épület Szentendre történelmi belvárosában, a 859 m2 összterületű ingatlan melyből a földszinti rész 382 m2, emelet 253 m2, pince 223 m2 egy helyrajzi számon van nyilvántartva csak egyben értékesíthetők.
Az ingatlan műemlék védelem alatt áll a 18. századi stílusú utcai homlokzat felújított ,az évtizedekig étteremként üzemelő utcafronti rész és a pince felújításra szorul az emeleti rész átlagos állapotú. Az épülethez tartozik egy 120 m2-es belső udvar is. Fűtése gáz cirkóval lett megoldva.
Remek elhelyezkedése miatt kiválóan alkalmas vendéglátási, kereskedelmi profilú üzletként üzemeltetni az emeleti részen akár panzió is kialakítható de akár cégközpontként vagy lakó ingatlanként is funkcionálhat.
Kiváló helyszín a felújítás után egy egészen egyedi ingatlan boldog tulajdonosa lehet jöjjön tekintse meg és bele fog szeretni!
Hívjon akár hétvégén is!
Irányár:590000000 Ft
Baráth György:

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 484 ···
Üzenetet küldök