Bezárás

Tapolca, Fő tér

Eladó egészségügyi intézmény
Alapterület 970 m²
Telekterület 300 m²
Ár 145 millió Ft
  • Térkép
Soós János
06 70 378 ···
OTP Ingatlanpont Bartók 2
Üzenetet küldök

Eladó egészségügyi intézmény

Komfort nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Parkolás nincs megadva
CSAK NÁLUNK! Az ingatlan cégcsoportunk tulajdona.

Tisztelt Ügyfelünk! Az OTP Ingatlanpont 2 éve áttért a teljesen elektronikus ügyintézésre, melyet a jelenlegi helyzetben továbbfejlesztettünk igazodva a pandémiás helyzethez.

Balaton északi part, Tapolca, belvárosi fejlesztési ingatlan eladó!
Eladó Tapolca központjában az OTP Bank épületében 970 nm-es, külön bejáratos, 2. és 3. emeleti épületrész. Az értékesíteni kívánt terület közvetlenül a főutcáról megközelíthető, külön bejárattal rendelkezik. A bejárati rész 24 nm, ami az alsó szinten helyezkedik el. A 2. emeleten 340 nm, a 3. emeleten 606 nm az alapterület.

Az értékesítendő terület földszintjén egy előtér és egy tároló, az emeleten irodák, teakonyha, öltöző és egy vizesblokk helyezkedik el. A tetőtérben kazánház, szellőző- és hűtőgépház,
irattárak valamint a korábbi bankfiók tartalékterületei találhatók. A tetőtérben elhelyezkedő kazán, így a kazánház is a bankfiókkal közös használatban lesz. A Deák Ferenc utcai árkádból nyíló bejárati portál a leválasztott terület értékesítésekor kerül kialakításra.

A belső válaszfalak téglából vannak. A homlokzati nyílászárók fémszerkezetűek, hőszigetelő üvegezéssel. A belső ajtók nagyrészt fa szerkezetűek.

Az értékesítendő terület fűtését továbbra is a meglévő kazánházból lehetséges biztosítani. A értékesítendő terület értékesítése esetén a terület ellátását biztosító fűtési vezetékbe, a
kiindulási pontra hőmennyiségmérő beépítése válik szükségessé. A értékesítendő terület fűtési körei és hőleadói megmaradnak.

A jelenleg álló falak mozdíthatóak, így irodán kívül akár lakások kialakítására, kereskedelmi célokra is hasznosítható.

Az ajánlat nem teljes körű. A részletekért kérem hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 378 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk