Bezárás

Szada, Fenyvesliget

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 5 600 m²
Ár 30 millió Ft
  • Térkép
Hanyu Zsolt
06 30 604 ···
Residence Real Estate
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz telken belül
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
HA IGAZÁN FONTOS A JÖVŐD ÉS A CSALÁDOD, szereted a nyugalmat, akkor ezt az ingatlant ajánlom Budapesttől 20 percre Szadán.

Szadán, lakóövezetben 5.600 m2 telek eladó.

Csatorna, víz, gáz bevezetve,
Villany közvetlen a telek előtt.
Telek mérete:
Szélesség: 20 méter
Hosszúság: 280 méter

A telek két harmadánál egy út be van tervezve és így akár három telekre is osztható!

Vételi ár: 30 Millió Ft

Emlékszel gyermekkorod békebeli hangulatára? Amikor mind közösen játszhattatok az utcátokban, a házatok előtt, biztonságban, távol a száguldó autóktól, a rohanó világtól. Ahol, ha berúgtátok a focilabdát a szomszéd kertjébe, abból sem volt gond, hiszen igazi, összetartó közösségben éltetek együtt.

Itt a gyerekeket ki lehet engedni felügyelet nélkül biciklizni.

A zöldövezet szépségeit itt nyugodt környezetben élvezheted. A terület kiváló lehet túrákra, sétákra és biciklizésre a mozgásra vágyók nagy örömére.

Minden fontos dolog a közelben van, hogy ne a közlekedéssel, mint lényegtelen dologgal menjen el az idő. Az ingatlantól 5 percre található az iskola, óvoda, bevásárlóközpont, posta, teniszpálya és egyéb üzletek. Gödöllő, Veresegyház 5 km-re, magas színvonalú kulturális Közel a HÉV, az Örs vezér tere 35 perc alatt elérhető.

•Ha autóval jársz, az M O, M 31, M 3 autópálya közelsége gyors célbaérést biztosít.

Amiről még nem tettünk említést.... HOGY, miért érdemes megvenni ezt a kiemelkedő lehetőséggel ellátott ingatlant? Biztonságos környezet, közel Budapesthez! Saját, de akár befektetési célra is ideális választás.

A BERUHÁZÓK számára ajánlom! Itt megépítheti sok ember álomházát, egyedi kerttel és könnyen eladhatóvá válik a telek adottságai miatt!

NE MARADJ LE AZ INGATLAN MEGVÉTELÉRŐL!
A Residence Real Estate Ingatlanközvetítő Iroda figyel arra, hogy a vevőknek ne okozzon többletkiadást. Vedd fel a kapcsolatot munkatársunkkal és kedvező hitel-ügyintézéssel is segítjük az ingatlanvásárlását. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hívj bizalommal, akár hétvégén is!

NE HAGYD KI A LEHETŐSÉGET!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 604 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?