Bezárás

Veszprém, Széchenyi István utca

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 720 m²
Ár 180 millió Ft
  • Térkép
Nagy Zsuzsanna
06 30 377 ···
Indra Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Légkondicionáló van
Vállalkozók figyelmébe! KIVÁLÓ HELYEN, KIVÁLÓ AJÁNLAT! RITKA LEHETŐSÉG, PRESZTÍZS INGATLAN, MÉLYEN ÁR ALATT!

Mélyen ár alatt eladó egy 700 nm nagyságú, komplex vendéglátó egység, mely az alábbi részekből áll: kávézó (nagy méretű vendéglátásra is alkalmas terasszal – áram, víz, külső pult, napernyő rendszer), HACCP tanúsítvánnyal rendelkező melegkonyha, több bejárattal rendelkező belga söröző + diszkó, raktár, személyzeti helyiségek, vizes blokkok és az épület tetőtérben kialakítható lakások beépíthetőségi lehetősége (ez nincs benne a megjelölt nm területben, ez még plusz területet jelent).

Az itt meghirdetett ingatlanegység a tulajdoni hányad 52 %-át teszi ki, ezáltal többségi tulajdoni hányaddal rendelkezik a társasházban, amely rendezett jogi helyzettel, rendezett albetétekkel rendelkezik.

AZ INGATLAN HELYSZÍNE:
Veszprém turisztikailag legjobb részén, a Várnegyed bejáratához vezető úton, sétáló utcák közelében, központi helyen található.

AZ ÉPÜLET:
Az épület meghatározó eleme Veszprém városképének. Copf stílusban épült, díszes, emeletes, manzárdtetős épületet. Kapuváry Antal veszprémi kanonok építtette 1793-ban, a Kapuváry család barokk címere ma is látható a homlokzaton.

MŰSZAKI ADATOK ÉS BERENDEZÉS:
Fűtés: padlófűtés, radiátorok, központi befúvó rendszer. Teher- és személylift. Hő- és zajszigetelő nyílászárók. Igényes fal- és padlóburkolatok. 5 db professzionálisan elkészített pult, melyből 4 db belga, kézi készítésű, óriási értéket képviselő faberakásos egyedi munka.

KINEK AJÁNLJUK EZT AZ INGATLANT:
Elsősorban vendéglátó és szórakozóhely üzemeltetéssel foglalkozó szakembereknek, de a helyiségek mérete miatt egyéb vállalkozások üzemeltetésére is alkalmas: szabaduló szobák, flipper múzeum, bormúzeum, irat tárolás, kiállító terem, céges rendezvény helyszín stb.

Az ingatlan ára: 180 MFt. Kizárólag megfelelő anyagi háttérrel rendelkező érdeklődők jelentkezését várjuk!

Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt a komoly bevételt biztosító, több lehetőséget is nyújtó igényes presztízs ingatlant , úgy kérem, hogy hívja az INDRA Ingatlant!

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 377 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?