Bezárás

Bajót, Külterület 144/8, 10 hrsz

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület
Telekterület 57 584 m²
96 000 € 35 millió Ft
  • Térkép
06 30 229 ···
Üzenetet küldök

Eladó kereskedelmi, szolgáltató terület

Kilátás panorámás
Villany telken belül
Víz utcában
Gáz nincs
Csatorna nincs
Bajóton, Komárom-Esztergom megyében, Esztergomtól és Dorogtól alig 15 km-re a Gerecse hegység lábánál, erdős környezetben, örök panorámával eladó összesen 57.584 nm-es szántó terület, amely ipari teleknek is kiváló. A telek egy 23.394 nm-es és egy 34.190 nm-es szántó területekből tevődik össze, amelynek területén egy fúrt kút is található. A telek két oldalról aszfaltos úton közelíthető meg. A telek villamos közművesítéssel rendelkezik (vezetékjog), a többi közmű kiépítése szükséges. A telek kiváló befektetési lehetőség, a terület nagyságára figyelemmel ipari létesítmények kialakítására is ideális.

Az Önkormányzat helyi építési szabályzata szerint az ingatlanra a Gksz-1 (Kereskedelmi, szolgáltató terület) építési övezet előírásai az irányadóak (legnagyobb beépítettség: 35%), ennek alapján a környezetre jelentős hatást nem gyakorló gazdasági tevékenységi célú épületek elhelyezésére szolgálhatnak. Rendelkezünk a helyi építési szabályzatról szóló rendelettel és településrendezési tervvel.

Napelemes beruházás szempontjából is alkalmas befektetés lehet a terület nagyságára is figyelemmel!

Remek lehetőség azoknak, akik kedvelik a zöld környezetet, rengeteg kirándulási lehetőséget rejteget. Megközelíthetősége: a 10-es főúton Nyergesújfaluig, onnan déli irányban 5 km-re. Az M1-es autópálya kb. 30 km-es, Budapest kb. 50 km-es, Esztergom 15 km-es közelségben elérhető.

Ha úgy érzi, hogy a hirdetésben feltüntetett terület alkalmas elképzeléseinek megvalósításához, keressen bátran, várom hívását!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 229 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?