Bezárás

Bükkzsérc, Béke út 13.

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 180 m²
Telekterület 600 m²
Szobák száma 5
Ár 29,9 millió Ft
  • Térkép
Polyhos László
06 30 903 ···
Polyhos László TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés gáz (cirko), gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás udvari
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
ELADÓ Bükkzsércen 5 szobás kocka típusú családi ház/
falusi vendégház.

Az Egertől 25km-re lévő, a Bükk hegység völgyében elhelyezkedő Bükkzsércen eladó egy jelenleg is vendégházként működő, kiváló állapotú ingatlan együttes. Az 1965-ben épült, új tetővel rendelkező,120m2-es kocka típusú családi házban 3 szoba, előszoba, fürdőkádas fürdőszoba, zuhanyfülkés fürdőszoba került kialakításra. A ház fűtése gázkonvektorral lett megoldva, a nappaliba egy fatüzelésű, szép cserépkályha lett építve, a nyílászárók korszerű műanyag hőszigeteltek. Az ingatlan alatt kis méretű pince is van. 2004-ben a tulajdonos beruházásként a hátsó traktusban alakította ki a 60m2-es, kétszobás, nappalis vendégház részt. Alul egy nappali lett kialakítva, fent 2 szoba nyújtja a pihenést, ezekhez fürdőszoba is tartozik. A vendégház fűtése gáz-központi radiátoros, a nappaliban egy hangulatos búbos kemence is a fűtést szolgálja, a nyílászárók itt is korszerű hőszigeteltek. A konyha is hangulatos, jól felszerelt, több ember is főzhet és étkezhet itt, az itt lévő kis spájzban lehet tárolni az étkeket. A vendégház melletti terasz hűvöst ad a nyári melegben, innen lehet táplálni fával a nappaliban lévő meleget adó búboskemencét. A hangulatos teraszhoz építettek egy kőből rakott beépített sparhelt tűzhelyt, amiben finom ételeket lehet sütni, v. a beépített üstházban pl. egy finom gulyást megfőzni. A cca. 600m2-es udvar parkosított, itt kerti grill állomás, bográcsozó hely lett kialakítva, és ezekhez egy fatároló is tartozik. A családi házat és a vendégházat hangulatos fa terasz köti össze, ide lehet kiülni, pihenni, sziesztázni.
Ha a Bükk lábánál, szép helyen szeretne élni, és nem csak a lakhatását megoldani, hanem a vendéglátásban adó lehetőséget is szeretné kiaknázni, ez az ingatlan Öné lehet, éljen a lehetőséggel. A tulajdonosnak minden évben fix és bővülő vendégköre van, amit szívesen át ad az új tulajdonosnak.
Bükkzsérc a a Bükki-Nemzeti-Park lábánál elhelyezkedő település, Eger 25 km, Bogácsi termálfürdő 8km, Mezőkövesd Zsóry fürdő 18km.
Irány ár: 29,9M Ft.
Érdeklődni, időpont egyeztetés:
TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD
EGER-MEZŐKÖVESD-MISKOLC és TISZA TÓ KÖRNYÉKÉN

Kapcsolat a hirdetővel

Polyhos László TOP INGATLANKÖZVETÍTÉS MEZŐKÖVESD
Az iroda összes hirdetése
06 30 903 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk