Bezárás

Fertőszentmiklós, Győr-Moson-Sopron megye

Eladó külterületi telek
Telekterület 176 319 m²
Ár 85 millió Ft
  • Térkép
Boros Róbert
06 30 489 ···
In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.
Üzenetet küldök

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Az ingatlan a település külterületén fekszik dél-nyugati irányban a regionális feladatokat ellátó hulladéklerakó, komposztáló és utóválogató telephely szomszédságában.

Az ingatlant a Csapod felé haladó útról lekanyarodva lehet megközelíteni.

Környezetében zömében mezőgazdasági művelés alatt álló földterületek és erdőterületek találhatók.Az ingatlan közelében, attól mintegy 500 méterre fog elhaladni az M85-ös autóút új nyomvonala, az autóút tervezett lehajtója Röjtökmuzsaj és Fertőszentmiklós között lesz.A terület csak részben közművesített. Az elektromos áram bevezetésre került, anno trafóállomás is üzemelt itt, de ez is évek óta használaton kívül van. Jelenleg áram csak a telephely bejárata melletti épületben található, mely az őrség tartózkodására szolgál. A vezetékes vízhálózat nem elérhető, a területen egy fúrt kút található, mely a vizet biztosította, ez még most is üzemel, de ivásra nem alkalmas. A szennyvíz-elvezetés zárt szennyvíztárolóba lehetséges. Gáz nincs. Az elektromos áram kivételével minden közmű a település lakott részénél található.

A terület különleges honvédségi terület övezetbe sorolt, melynek beépítésre a település építési szabályzata nem tér ki.

A területen 17 felépítmény található, illetve több épületmaradvány is van a területen belül. Az épületek építési éve nem ismert, feltehetőleg az 1970-es évekre tehető. Az épületek több mint 20 éve üresen állnak, elhanyagoltak. Az épületek zöme földszintes kialakítású, egy épület volt belső kétszintes, a volt szállásépület.

A területen 8 db vasbeton szerkezetű, félig földbe süllyesztett lokátorállomás található, valamint 3 föld alá süllyesztett gázolajtartály.

Telek terület:
176 319 nm

Felépítmény terület:
4 114 nm

Eladási ár: 85.000.000 HUF + ÁFAÉrdeklődése vagy bármilyen kérdése esetén kérjük keresse bizalommal Boros Róbert kollégánkat a fenti elérhetőségen!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.
Az iroda összes hirdetése
06 30 489 ···
Üzenetet küldök