Bezárás

Magyarnándor, Fő út

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 288 m²
Ár 25,9 millió Ft
  • Térkép
Lelkes Csilla
06 20 313 ···
 

Eladó egyéb vendéglátó egység

Magyarnándor központjában kínálok megvásárlásra egy vállalkozás céljára is alkalmas családi házat!

A ház 1682 m2-es telken 1995-ben épült könnyűszerkezetes (cementlapok között szigetelés). Az épületet folyamatosan karbantartják, a víz- villanyvezetékek ki lettek cserélve, új vegyes-tüzelésű kazán került beszerelésre. A komfortérzet növelése és a rezsi csökkentése miatt a főfalakat belülről leszigetelték és gipszkartonnal látták el.
A házban 3 szobát, melyből kettő galériázott, amerikai-konyhás nappalit, kádas fürdőszobát WC-t és kazánházat alakítottak ki. A nappaliban egy búbos kemence lett építve, mely akár pizza vagy kenyérsütésre is alkalmas. Az egyik szobában a galéria várként van kialakítva, mely várja új hercegét vagy hercegnőjét. A konyhabútor felszerelve hűtővel, sütővel, tűzhellyel, a bárpult a vételár részét képezi.

A vállalkozás céljára alkalmas helyiségek: eladótér kiszolgáló pulttal, férfi-, női WC-vel, különterem, raktár, valamint egy fedett terasz.
Vendéglátó egységként üzemelt, (288 m2) az új tulajdonosnak nem kell hűtőről, sörcsapról, poharakról, tálcákról stb gondoskodni. mert minden ott marad.
Az épületnek több bejárata van, a főbejárat előtt min 15 autó beállására alkalmas parkoló van. Az udvar körbe kerített, állattartásra alkalmas, ólakkal, kacsa fürdetővel. A gyerekeknek külön játszó rész lett lekerítve fa házikóval, csúszdával.

Árában is az ereje, irány az ár, eladási ár: 25 900 000.- Ft
Enyhe alkuval!
Hívjon, beszéljünk róla! Várom hívását akár hétvégén is!


Kapcsolat a hirdetővel

06 20 313 ···
 
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?