Bezárás

7. kerület, Kazinczy utca

Kiadó teremgarázs hely
Új építésű
Alapterület 14 m²
Ár havonta 25 000 Ft
  • Térkép
Vöő Gergely
06 70 623 ···
Skyhold Ingatlan
Üzenetet küldök

Kiadó teremgarázs hely

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2001-2010 között
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Parkolóhelyek száma 1
VII. kerületben, BELSŐ-ERZSÉBETVÁROSBAN, az ASTORIA és a KIRÁLY UTCA szomszédságában, a Kazinczy utcában, a SZIMPLA KERTTEL szemben, az ÚJ ÉPÍTÉSŰ, hétemeletes, liftes, belső kertes "RENESZÁNSZ HÁZ" pinceszintjén kiadó egy 14 nm-es, 1 FÉRŐHELYES, mobil parkolóhely.
A társasházban robotizált parkolórendszer működik. A gépjárművet egy emelő berendezés automatikusan leparkolja és kiszállítja. Az autók vízszintes platókon helyezkednek el egymás felett a süllyesztett garázsban, így ez a rendszer több gépjárművet képes elhelyezni egy adott helyen, mint egy hagyományos parkoló. Az autólift egyedi kulccsal irányítható, ennek köszönhetően a lezárt járműhöz kizárólag annak a tulajdonosa fér hozzá. Az épület az utca felől elektromos garázskapuval felszerelt.
A közlekedés minden irányba kiváló (M1, M2, M3 Metró, 4-es, 6-os, 47-es, 48-as, 49-es villamos, buszok, trolibuszok). A DEÁK FERENC TÉR, a BAJCSY-ZSILINSZKY ÚT, az ANDRÁSSY ÚT, az OKTOGON, a NAGYKÖRÚT, a BLAHA LUJZA TÉR, a RÁKÓCZI ÚT és a KÁLVIN TÉR is percek alatt elérhető.

Közös költség: 6 ezer HUF/hó

Bérleti díj: 25 ezer HUF/hó+rezsi+kaució
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak English.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 623 ···
Üzenetet küldök