Bezárás

Vörs, Vörösmarty utca

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 675 m²
10 000 € 3,57 millió Ft
  • Térkép
Fentős Gábor
06 30 471 ···

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
ZALA ÉS SOMOGY MEGYE HATÁRÁN, VÖRSÖN BELTERÜLETI, ÉPÍTÉSI TELEK A VÖRÖSMARTY UTCÁBAN ELADÓ! Balatonszentgyörgy szomszéd településén, Vörsön, aszfaltozott mellékutcában, forgalomtól és szomszédoktól távol, kevés házzal beépült, csendes utcában, nyugodt helyen!

Maximum 30% beépíthetőség, minden közmű helyben adott. Vezetékes víz, tüzivíz és villany az utcában, az áram közvetlen a telekhatárnál álló oszlopról könnyen beköthető. Csatorna és gáz a telekhatárra földalatti leágazásokkal lett elvezetve. Telekrajz a telekhatárok és a közművek feltüntetésével e-mailben lekérhető!

A telek majdnem 20 méter széles és nem egészen 100 méter hosszú, fekvése sík. Északnyugat-délkeleti tájolású, az utcafrontja a déli oldalra esik – ideális előkert és benapozott lakóhelyiségek tervezéséhez. A falu központja rövid sétával elérhető. Az EUR-ban fizetendő(10ezerEUR) ár fix, de versenyképes ár - egy utcával északabbra ugyanilyen telket 4 millió Ft felett hirdetnek! Engedmény szomszédos tel(k)ekkel együtt történő vásárlás esetén lehetséges, összesen hat db, majdnem egyforma telek eladó egymás mellett egészen az aszfaltos utca végéig, a csatorna és gáz a telekhatárokhoz földalatti leágazásokkal mindegyikhez el lett vezetve. A hatból az utolsó kettő együtt akár igen kedvező áron is megvásárolható(mint közel 3400 m2-es saroktelek két helyrajzi számon, a falu legszélén azoknak, akik az elvonultságot keresik).

A jó közlekedés (az M7-es autópálya igen hamar elérhető), a Balaton, Keszthely(a Balaton fővárosa) és Hévíz(gyógyfürdő-város egész évben fürdésre alkalmas, természetes termáltóval és gyógyfürdő centrummal) közelsége teszi vonzóvá mind a magyar, mind a külföldiek számára Vörsöt. A Balaton partjától csupán 6 km-re fekvő település leginkább az Európában egyedülálló, minden évben újjáépített Betleheméről híres, ami a helyi templomban tekinthető meg a téli időszakban és az országban a legnagyobb. A falu egy csendes zsákfalu, amit a közbiztonság, a környező, vadászatra alkalmas erdők, látogatható természetvédelmi területek, a déli part strandjai, a közeli horgászvizek(Balaton, Kis-Balaton) és az autóval hamar elérhető, kisebb-nagyobb termálfürdők is vonzóvá tesznek.

Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi, beépítetlen terület(építési telek), tehermentes, elővásárlási procedúrák nélkül, azonnal birtokba vehető.
---------
Gaborimmo ist ein Familienbetrieb, hat sich auf Raum Plattensee und Umgebung spezialisiert mit Immobilienvermittlung. Häuser, Ferienhäuser, Baugrundstücke, Wohnungen, Wochenendhäuser, Villen sind bei uns zu finden. Wir sprechen Deutsch.
---------
A warm welcome to GABORIMMO. We are a family business, we especialy offer from the Southwest-Balaton region and surroundings properties for sale. Please browse our website, looking for houses, holiday houses, sites, flats or villas, and contact us! Ask for an appointment. Got a question? Get in contact.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 1000-1999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 471 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk