Bezárás

Elek, Békés megye

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 164 m²
Ár 18,7 millió Ft
  • Térkép
Szentléleki Tamás
06 70 457 ···
Városi Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Több lehetősség egy helyen Eleken!

Eladó Békés megye egyik legdinamikusabban fejlődő városában Elek központjában egy 164 m2 területű, szép állapotú üzlet! Az ingatlan két részből áll, amelyből az egyik rész jelenleg egy vegyes kereskedésként, gépjármű alkatrészbolt és lottózóként üzemel, a másik részen pedig egy zöldség-gyümölcs kiskereskedés működik. Mind a két ingatlanrészen találunk egy-egy tágas üzletrészt, illetve egy-egy raktárhelyiséget. Az ingatlan vegyes falazatú, amely 2019 évben lett felújítva. A felújítás során mindkét rész egy szép hidegburkolatot kapott, a nyílászárók lettek cserélve, illetve a külső felújítás során egy szép nemesvakolatottal lett dekoratívabb, valamint a villamoshálózat cseréje is megtörtént. A vegyeskereskedésként és lottózókét üzemeltetett helységen 2 db. klíma gondoskodik a megfelelő hőmérséklettről. A fűtésről egy gázkazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak.

Az ingatlan alapterülete összesen: 164 m2.

Az ingatlan előtt kiépített parkoló található, amely mindig elég helyet biztosít az oda érkező vásárlók részére. Az üzletek megegyezés szerint akár berendezéssel együtt is megvásárolhatóak.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a számos lehetősséget rejtő ingatlan hívjon bizalommal a telefonszámon. Irodánk igény esetén a teljes adás-vételel járó ügyintézést korrekt feltételekkel végigviszi.
(Egyedi kínálatunkat keresse a Városi Ingatlaniroda hivatalos weboldalán.) n

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 457 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk