Bezárás

16. kerület, Rákosszentmihály – Szent György-telep

Eladó egyéb üzlethelyiség
Alapterület 350 m²
Ár 128 millió Ft
  • Térkép
Czutor Norbert
06 30 472 ···
Wind Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó egyéb üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
XVI. kerületben a Rákospalotai határúton megvételre kínálunk egy 350nm-es 1998-ban épült klímás, risztóval és kamerarendszerrel felszerelt magánházat, ami egy 600nm-es telken terül el. A házat üzletként használták, ebből adódik, hogy az alsó szinten találunk egy kiszolgáló helységet, 2 nagyobb méretű raktár helységgel, gépházzal, wc-vel, fürdőszobával. A földszintről egy fedett 100 nm-es hideg raktárat is megközelíthetünk. Az emeletre külön bejáraton keresztül juthatunk fel. A felső szinten egy nagyméretű szoba, ami irodaként működik illetve 2 kisebb szobát, fürdőszobát találunk. A ház jó állapotú, MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKKAL ELLÁTOTT. A ház mellet fedett garázst, a hátsókertben kerti sütögető helyet is találunk.

Közlekedés:
Kiváló tömegközlekedés: 46-os, 146-os, 130-as 131-es, 7g-s, 996A- jelzésű buszok közlekednek

Környék:
Kertvárosi környezet, a környéket találunk boltokat: Lidl, Spar, CBA, kisboltot, a közelben az Ázsia center és a Pólus center

Finanszírozás:
Az ingatlan teher mentes, azonnal költözhető!
Készpénzzel illetve pénzintézeti hitellel is megvásárolható, mely lebonyolításában kolléganőnk szíves rendelkezésére áll.

Ajánlás:
Cégeknek, befektetőknek és magánszemélyeknek is kitűnő választás!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 472 ···
Üzenetet küldök

Elérted a hirdetőt telefonon?