Bezárás

Felsőörs, Veszprém megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 886 m²
Ár 180 millió Ft
  • Térkép
Falakyné Szabó Ildikó
06 70 451 ···
Infinity Home Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló van
Eladásra kínáljuk Veszprém vonzáskörzetében, de a Balatonhoz is közel, mintegy - 2-3 perc gépjárművel - ezt épületegyüttest, szép tájpanorámával, örök Balatoni kilátással! - mely kiváló üzleti lehetőség vállalkozóknak, befektetőknek.!!

Az épület 20 éve épült, 10 szobás panzióként, meleg konyhás étteremként vált ismertté.

Jelenleg vendégszobák, irodák, és üzlethelyiségek működnek itt.

Az ingatlan összközműves, radiátoros központi fűtését gázzal és vegyes tüzelésű kazánnal működtetik.

A kétszintes épülethez tartoznak tárolók, melléképületek és parkoló gépkocsiknak. Az ingatlan korának megfelelő állapotban van, továbbüzemeltetésre azonnal alkalmas, de felújítás során rövid idő alatt ki lehet alakítani családok részére alkalmas apartmanokat, vagy társasházi lakásokat eladásra! Az ehhez szükséges társasházi átalakítás 2015-ben megtörtént, 12 szoba kialakítását elkezdték, .

Az épület jó tervezésű, maradhat panzió/vendégház/üzletház/munkásszálló is, de sok egyéb lehetőséget is rejt magában. Az épület bővíthető is.

Az épület 886nm, az összterület közel 5000nm.

Bőven van hely kültéri medencének, sportpályának is!

Az ingatlant ajánlom mindazoknak, akik turizmusban, vendéglátásban dolgoznának, vállalkoznának, vagy ingatlant fejlesztenének, melyhez akár pályázati lehetőségeket is igénybe tudnak venni!!

A vásárláshoz és felújításhoz szükséges források előteremtésében 17 éves, országos lefedettséget biztosító, pénzügyi szakértőkből álló hálózatunkkal állunk rendelkezésére.

• Nemcsak a standard módon elérhető vállalati hiteltermékekkel, hanem egyedi pénzügyi megoldásokkal segítünk ügyfeleinknek beruházásaik megvalósításában.

Kapcsolat a hirdetővel

Falakyné Szabó Ildikó
A referens összes hirdetése
Infinity Home Ingatlan Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 451 ···
Üzenetet küldök