Bezárás

Tiszaújváros, Lévay József utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 74 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Dulháziné Krizsán Ágnes
06 20 289 ···
TISZA Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 3
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság nincs megadva
Fűtés házközponti egyedi méréssel
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás kelet
Kilátás nincs megadva
Erkély 12.91 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás udvari beálló - megvásárolható
Tiszaújvárosban 34 lakásos társasház épül. Ez a Lévay Residence Társasház. Üzletsoron 7 db üzlet + 5 emeleten a lakások.
Épül, szépül. A tartószerkezet kész, kitöltő anyag 38-as tégla, melyeket már szintén helyére építették a mesteremberek. Nyílászárók elhelyezése van jelenleg folyamatban (2020. 08. 05.)

Kulcsra kész állapotban kerül átadásra 2020. év decemberében.

Teljesen akadálymentesített épület.

13 személyes lift.

Önnek a konyhabútort és a lakás berendezési tárgyait kell saját elképzelése szerint elkészíttetni. A hideg-, meleg burkolatokat, a beltéri ajtókat, szanitereket (kád, wc, mosdókagyló, csap-telepek, stb....) az eladási ár tartalmazza. Az ön választása alapján lesz elkészítve.

Fűtés jellege: padlófűtés. Házközponti. Lakásonként lesz mérve a fogyasztás.

A lakások minden szobájába klíma beszerelésére lesz lehetőség. A kiállásokat, a kültéri egységek helyét biztosítja a építtető.

Ez a lakás III. emeleti, északi és keleti fekvésű, 74,06 m2-es, amihez 12,91 m2 terasz tartozik. Lakás összesen: 86,97 m2.
Nappali, konyha étkezővel, 2 félszoba, kamra, gardrób, fürdőszoba, wc, előszoba, terasz.

Az ingatlanban élők járműveikkel felszíni beállókon tudnak majd parkolni az udvarban, melyek megvásárolhatóak. Ára egyenként: 1.000.000 Ft + ÁFA

A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy az ingatlanoknak alacsony fenntartási költsége legyen, amiről az épületen lévő napelem is gondoskodik majd, ahogy a modern központi gázkazánok is, amik a fűtést biztosítják.

Szeretne többet is megtudni leendő otthonáról?
Vagy üzletet szeretne vásárolni?
Megismerné a műszaki adatokat?
Igen? Várom egy kötetlen beszélgetésre irodánkba, ahol teljes körű tájékoztatás tudok adni Önnek. Időpontot előre szükséges egyeztetnünk, ezért kérem hívjon telefonon. Köszönöm.

Van eladó ingatlanja, aminek az ára kellhet a tovább lépéshez? Segíthetek az eladásban is.

Munkatársunk díjmentes, szakszerű és bankfüggetlen hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. Egyebek mellett CSOK és államilag támogatott lakáshitelek ügyintézését is végig visszük, ami szolgáltatásunk Önnek ingyenes.

If you are interested in or you have any questions concerning to the real estate, do not hesitate to contact us or call the number indicated above! We're taking duty for sales at the weekends.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 289 ···
Üzenetet küldök