Bezárás

6. kerület, Külső-Terézváros

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 203 m²
Szobák száma 5 + 5 fél
  • Térkép
Zsarkó Zsolt
06 30 796 ···
 
Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet félemelet
Épület szintjei 7
Lift nincs megadva
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás délnyugat
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás utca, közterület
Eladó VI. kerület Terézváros részén, egy sarokra a körúttól, az Oktogon és a Nyugati tér között egy 4 szobás félemeleti nagy belmagasságú lakás. Az ingatlan jelenleg egy orvosi rendelőknek kialakított, egészségügyi komplexum. A helyiségek jelenlegi beosztása alapján, akár egy három székes fogászati és implantológiai központ is kialakítható. A legnagyobb helyisége jelenleg is műtőként funkcionál. A rendelők -műtő padlózata öntött műgyanta burkolatú. A kitűnő állapotú lakóház 1920- s években épült, 5 emelet és magas-tetővel rendelkezik. A tulajdoni lap szerint 203 nm, (4 szobás lakás) mely több átalakításon és korszerűsítésen esett át az utóbbi 15-20 évben. Az ingatlan egy része galériázott, amit értéknövelő tényezőként vehetünk figyelembe. A fűtését és melegvíz ellátását központi kazán biztosítja. A szobák az utca és udvar irányába néznek. Az ingatlan elhelyezkedése és az alaprajzi kialakítása alapján alkalmas lehet iroda, de rövid távú apartmanok kiadási céljára is. A környék infrastruktúrája kiváló, számos bolt, gyógyszertár, étterem, óvoda, iskola, kórház található a közelben. A metró és villamos megállók gyalogosan pár percen belül elérhetőek. Parkolás közterületen fizetős övezetben, illetve pár lépésre lévő párolóházban lehetséges. A vállalkozás, a teljes pacientúra és a jelenleg bérlő és bedolgozó orvos, ápoló és kiegészítő személyzet szívesen vinné tovább az intézmény profilját! Az ajánlati ár a kézi műszerek kivételével az összes berendezést tartalmazza. Birtokba adás tervezett dátuma 2021 július 05.
Kérem, a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt az lakást meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Az iroda összes hirdetése
06 30 796 ···
 
Üzenetet küldök