Bezárás

11. kerület, Sasad

Eladó családi ház
Alapterület 438 m²
Telekterület 1 300 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Honos Balázs
06 70 456 ···
Honos Balázs - IBRED INGATLAN Budai Hegyvidék Iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort luxus
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko), padlófűtés
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
BELSŐ MEDENCÉS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

XI. SASAD felső részén, klasszikus stílusú, 430 nm bruttó hasznos alapterületű, nappali + 4 hálószobás, átriumos családi ház,~1300 nm-es telekkel, kertkapcsolatos belső medence térrel, 2-3 gépkocsi tárolására alkalmas garázzsal eladó.

A házat a jelenlegi tulajdonos, 2001-ben saját célra építette, így a teljes építkezés folyamatát felügyelte, a felhasznált anyagok illetve az alkalmazott műszaki megoldások, a megbízhatóság és a hosszú élettartam figyelembevételével kerültek kiválasztásra: POROTHERM tégla külső falazat, külső hőmérséklet változást is figyelő BUDERUS gázkazán, padló / radiátoros fűtés, trópusi (meranti) fa külső és belső nyílászárók, gáztöltésű, hőszigetelő üvegezek.

Az épület, egy növényekkel gazdagon beültetett - automata öntözőrendszerrel is felszerelt - kertben található, amit a nappali szint déli fekvésű teraszáról kényelmes lépcsőkön, a wellness térből pedig közvetlenül is meg tudunk közelíteni.

A nappali szint központi eleme a trópusi fából épített télikert, ami az átriumos kialakításának köszönhetően növeli a nappali – étkező rész térérzetét és egy légtérben összeköttetést biztosít a két lakószint között, amit egy épített kandalló egészít ki otthonos hangulatot teremtve.
Az étkező folytatásaként - igény szerint akár teljesen szeparálható – bútorozott, gépesített konyha és kamra is kialakításra került, a praktikus használhatóság szempontjait figyelembe véve.

A déli tájolású teraszra a minden helyiségből biztosított a kijutás, ahonnan a kertet és a belső medence teret is elérhetjük. Ezen a szinten található még egy kényelmes méretű háló / dolgozó szoba illetve egy vendég fürdő is.

Az emeletre márvány burkolatú, kényelmes lépcsőkön keresztül jutunk fel, ahol az átriumos közlekedőből nyílik a saját fürdőszobával ellátott szülői háló, valamint a külön bejárattal is megközelíthető további kettő hálószoba és egy külön fürdőszoba.

A ház legalsó szintjén a garázsok, kazánház, tároló helyiségek mellett található ~ 50 nm alapterületű helyiségben a 7 X 3 méteres, mozaik csempével burkolt, vízforgatóval és ellenáramoltatóval is felszerelt belső medence, a szauna előkészítéssel együtt, amelyből a nagyméretű teraszajtókon keresztül a kertszintben található teraszra és onnan kertbe is kijuthatunk.

További információkkal, alaprajzzal, részletes műszaki tartalommal állunk rendelkezésre!

IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, új építésű, újszerű eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Honos Balázs - IBRED INGATLAN Budai Hegyvidék Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 456 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk