Bezárás

6. kerület, Külső-Terézváros

Eladó egészségügyi intézmény
Alapterület 203 m²
Telekterület 800 m²
Ár 125 millió Ft
  • Térkép
Zsarkó Zsolt
06 30 796 ···
 
Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Üzenetet küldök

Eladó egészségügyi intézmény

Komfort duplakomfortos
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Kilátás utcai
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
Eladó VI. kerület Terézváros részén, egy sarokra a körúttól, az Oktogon és a Nyugati tér között egy magánorvosi rendelő, egészségügyi komplexum. A helyiségek jelenlegi beosztása alapján, akár egy három-négy székes fogászati és implantológiai központ is kialakítható. A legnagyobb helyisége jelenleg is műtőként funkcionál. A rendelők -műtő padlózata öntött műgyanta burkolatú. A kitűnő állapotú lakóház 1920- s években épült, 5 emelet és magas-tetővel rendelkezik. A tulajdoni lap szerint 203 nm, (4 szobás lakás) mely több átalakításon és korszerűsítésen esett át az utóbbi 15-20 évben. Az ingatlan egy része galériázott, amit értéknövelő tényezőként vehetünk figyelembe. A fűtését és melegvíz ellátását központi kazán biztosítja. A szobák az utca és udvar irányába néznek. Az ingatlan elhelyezkedése és az alaprajzi kialakítása alapján alkalmas lehet iroda, de rövid távú apartmanok kiadási céljára is. A környék infrastruktúrája kiváló, számos bolt, gyógyszertár, étterem, óvoda, iskola, kórház található a közelben. A metró és villamos megállók gyalogosan pár percen belül elérhetőek. Parkolás közterületen fizetős övezetben, illetve pár lépésre lévő párolóházban lehetséges. A vállalkozás, a teljes pacientúra és a jelenleg bérlő és bedolgozó orvos, ápoló és kiegészítő személyzet szívesen vinné tovább az intézmény profilját! Az ajánlati ár a kézi műszerek kivételével az összes berendezést tartalmazza. Birtokba adás tervezett dátuma 2021 július 05.
Kérem, a további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is!
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt az lakást meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége?
Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolat a hirdetővel

Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Az iroda összes hirdetése
06 30 796 ···
 
Üzenetet küldök