Bezárás

Győr, Ipari park

Eladó raktárhelyiség
Alapterület 2 206 m²
Telekterület 5 000 m²
Ár 604 millió Ft
  • Térkép
Kovács László
06 70 469 ···
Otthon Centrum - HARTMANN
Üzenetet küldök

Eladó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
ELADÓ ÚJSZERŰ IPARI ÉPÜLET, MEGEGYEZÉS SZERINT BIRTOKBA VEHETŐ!


Győri Nemzetközi Ipari Park területén található 5.000 nm-es körbekerített teljes infrastruktúrával ellátott, telken 2.206nm-es felépítmény. KIVÁLÓ megközelíthetőség, aszfaltos út buszmegálló, autópályafelhajtók a közelben elérhetők.
Győr kitűnő földrajzi fekvésének, fejlett iparának, és szakképzett munkaerejének köszönhetően dinamikusan fejlődő, innovatív nagyváros. Az aranyháromszögben, Bécs, Budapest és Pozsony között, a péri reptér, a gönyűi kikötő és az M1-es autópálya közvetlen szomszédságában hazánk egyik legnagyobb gazdasági és ipari központjává nőtte ki magát a kisalföldi megyeszékhely. Az Ipari Park többszörös fejlesztésen ment át, jellemzően a 3-5.000 nm-es telkek iránt a kereslet nagy. Napjainkban az Ipari parkban eladó hasonló ingatlan nincs. Az Audi és a hozzá kapcsolódó beszállítók az utóbbi időszakban jelentős fejlesztéseket hajtottak végre.

A biztonságtechnika és az egyebek a mai kor elvárásainak megfelelőek: riasztó, mozgásérzékelős kamerás megfigyelő rendszer, térvilágítás, tűzcsapok, sorompó, kártyás beléptető rendszer, őrszolgálat kiépített. Az épület egyaránt alkalmas üzemi, gyártási és raktározási célokra is. A telken belüli raktározás, göngyölegkezelés szintén megoldott. Jelenleg 3x400A áramfogyasztásra van optimalizálva az épület, ám a kiépítés ennél jóval magasabb teljesítményt is elbír.

RÁFORDÍTÁSMENTES, ÚJSZERŰ, Rugalmasan birtokba vehető.
KÉRDÉSEIVEL KÉREM KERESSEN!
Köszönöm


In the area of the Győr International Industrial Park there is a 5,000 sqm plot, enclosure with a total infrastructure and the building is 2,206sqm.
Excellent accessibility, asphalt road bus stop, motorway access nearby.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 300 m2 feletti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó raktárak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 469 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk