Bezárás

Felgyő, Csongrád-Csanád megye

Eladó műhely
Alapterület 1 000 m²
Telekterület 7 493 m²
Ár 39 millió Ft
  • Térkép
Ács Róbert
06 30 224 ···
Agenda Ház Kft.
Üzenetet küldök

Eladó műhely

Csongrád város mellett, Felgyőn, 7500m2 alapterületű telken, jelenleg is működő asztalos üzem eladó. A gépek gépkönyvvel ellátottak. A telep érintésvédelmi és villámvédelmi jegyzőkönyvekkel rendelkezik. A gépek, illetve az üzem működését folyamatosan munkabiztonsági szakértő követi figyelemmel, pl. kockázati értékelés, légtartály felülvizsgálata.
A telken asztalosműhely, műhelyek, lakatosműhely, raktárak, festőműhely, fedett színek, szociális helységek, iroda találhatók, melyből az asztalosműhely 180 nm egyben + 150 nm hozzákapcsolódó fedett előtér, az állítóműhelyek, festőműhely, szociális helyiség, iroda összesen 280 nm, a raktár: 212 nm, a fedett színek 80+190 nm, Lakatos műhely: 24nm és a faszárító épület: 63nm.
A terület teljesen körbekerített, a fő közlekedési út aszfaltozott. Az üzem közművesített, ipari áram, ipari kazán és két fő tűzoltócsap található rajta.
Az üzem jelenleg kegyeleti termékek gyártásával foglalkozik. A létesítmény teljesen más irányú faipari termékek gyártására is alkalmas gépekkel rendelkezik.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 224 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?