Bezárás

Fadd, Tolna megye

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 3 207 m²
Telekterület 3 207 m²
Szobák száma 30
Ár 139 millió Ft
  • Térkép
Rónai Krisztina
06 30 796 ···

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota jó állapotú
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés padlófűtés
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Villany nincs megadva
Víz nincs megadva
Gáz nincs megadva
Csatorna nincs megadva
Befektetők, örök nyaralni vágyók figyelem! Akár 70 fő elszállásolására is alkalmas komplexum!

Eladásra kínálok Pakstól néhány km-re egy sok lehetőséget magában rejtő ingatlan együttest.
Gondolja újra! Álmodjon magán klinikát, öregek otthonát vagy munkás szállót vagy alkosson üdülő paradicsomot e helyből!

ELADÓ MOTEL/ APARTMAN ÉS LAKÓHÁZ EGYÜTTES. Akár 70 fő elszállásolására is alkalmas komplexum!
Tolna megyében Faddon a Volent-öbölben eladásra kínálok egy jelenleg is működő, folyamatosan karban tartott, kiváló állapotban lévő motel / apartman és lakóház komplexumot.


A 3 apartmanos panzió és a 6 külön álló apartman ház közel 50 fő elszállásolását biztosítja, jól felszerelt szobákban. A lakóház 175m2-es, 4 szobás, belső kétszintes.

A kikapcsolódás lehetőségét, illetve a béke páratlan luxusát a Duna Holtága adja meg. Az épületegyütteshez tartozik még kerti pihenő, 4 db csónak és egy 11×5 méteres, gépezettel felszerelt medence.

A 3 apartmanos panzió I. számú apartmanja 5 férőhelyes, tetőtéri szobákkal, a II. számú apartmanja 4 férőhelyes, földszinti elhelyezkedésű, így akár mozgáskorlátozottak is igénybe vehetik, a III. számú apartmanja 5 férőhelyes, tetőtéri szobákkal. A panzió központi gázfűtéssel rendelkezik.

A 6 db külön álló, belső kétszintes apartmanok mindegyike rendelkezik 2 hálószobával, konyhával, fürdőszobával, nappalival és terasszal. Az apartmanok mindegyike fűthető, az alsó szinten található konvektorokon keresztül. A kis házak kábel Tv-vel, internettel és teljes konyhai felszereléssel rendelkeznek.

Az 1995-ben épült hőszigetelt faház / lakóház földszintjén(120m2) kialakításra került előtér, nappali, konyha + étkező, kamra, takarítóeszköz tároló, WC, vegyes tároló és terasz(25m2). A tetőtérben (55m2) megtalálható társalgó/előtér, 3 hálószoba, fürdőszoba és WC. A ház fa nyílászárókkal felszerelt, az alsó szinten padló fűtés, a tetőtérben radiátor biztosítja a kellemes hőmérsékletet. A házba bevezetésre került az ipari áram is. Az itt lakók biztonságáról riasztó rendszer gondoskodik, mely akár tovább bővíthető az egész komplexumra. A ház átalakításával, vagy akár a jelenlegi kialakításával plusz 10-20 főt képes befogadni.

Az épületkomplexum teljes berendezéssel és felszereléssel kerül eladásra!

A telek 4 oldalról közelíthető meg, a zárt udvarra az automata kapun keresztül jutunk el. A telek rövid sétával megközelíthető a Duna partról.
Minden házhoz kiépített parkoló tartozik.

További részletekért keresse irodánkat.
Amennyiben a hirdetésem felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további ingatlanokból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű, bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel állunk rendelkezésére. Ügyfeleinknek megbízható ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány készítése, ingyenes kiemelt ingatlan keresési szolgáltatás áll a rendelkezésre.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma –, a hirdetést feladó Boroni Design Kft. általi – biztonságos és körültekintő – kezeléséhez, nyilvántartásához.
Az Immo1 weboldalának Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 796 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk