Bezárás

8. kerület, Józsefváros – Orczynegyed

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 134 m²
Ár 63 millió Ft
  • Térkép
Kurucz Vivien
06 70 235 ···

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet földszint
Eladó a 8.kerület Baross utcában egy 134 nm-es, felújított, 2 külön helyrajzi számon lévő, utcai bejáratos (110nm utca szint + 24 nm szuterén ) L alakú, 2 külön utcára is néző üzlet.
Mivel az elmúlt években irodaként funkcionált jelenleg ki van alakítva mind két végében gipszkartonnal egy egy külön iroda helyiség, de adott esetben újra egybe lehet könnyedén nyitni a teret. Az utcai szinthez tartozik még egy külön konyha és mellékhelység.Az ablakos szuterén helyiség a valóságban 10 nm-rel nagyobb mint a tulajdoni lapon és itt is ki lett alakítva egy kisebb rész irodának.
Fűtése kedvező, új cirkó gázkazán.
Minden (gáz, víz, villany) külön mérő órán!
Riasztó rendszer távfelügyelethez!

Igény esetén lehetőség van még egy
fsz.-i, 16nm-es iroda helyiség hozzá vásárolására a mögötte lévő házban.

Az üzlettől 200 méterre egy közel 3 hektàros területen egy 10 medencés strand és gyògyfürdő - sport komplexum épìtését fogjàk megkezdeni idén a régi Jòzsefvàrosi pàlyaudvar területén, így az ingatlan biztosítottan értékálló a lehendő tulajdonosának.

Irodának, bemutatóteremnek, szépség szalonnak, edzőteremnek de akármilyen üzleti - szolgáltatói tevékenységnek is nagyon jó választás. Minden további kérdésével keressen nyugodtan!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 235 ···
Üzenetet küldök