Bezárás

Bük, Bükfürdő

Eladó családi ház
Alapterület 180 m²
Telekterület 1 159 m²
Szobák száma 7
  • Térkép
Németh Beáta
06 70 388 ···
Otthon Centrum - HARTMANN
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
BÜK-FÜRDŐ
Szombathely Kőszeg illetve Sopron gyorsan elérhető közelségben helyezkedik el,valamint számos határátkelő is van a közelben.
A fürdő körül kempingek, szállodák, üzletek, panziók, vendéglők sokasága épült fel. 1992-ben megnyílt a rekreációs park is. Ma a fürdő az ország második legnagyobb gyógyfürdője. Területe 14 hektár, 26 medencével (ebből 11 fedett), 5 ezer négyzetméter vízfelülettel rendelkezik. A település egyre inkább üdülővárossá nőtte ki magát. Lakói megélhetésében ma már jelentős szerepet játszik az idegenforgalom.

Bükön csendes utcában kínálok eladásra egy több lehetőséget magában rejtő szép állapotban levő családi házat parkosított 1100 nm telekkel.
Az ingatlan 2 szintes kialakításának és egyedi különlegesen tágas tereknek köszönhetően több generáció összeköltözésére , vagy nagy családnak ,illetve üzleti lehetőségként kiadásra is kedvező lehetőség. Teljes körű átépítés ,felújítás, felső szint kialakítása 1987-ben történt.
A tulajdonosok nagy gondot fordítottak mind a külső mind a belső környezet csinosítására folyamatos karbantartására . Nyári időszakőben pompázik, ebben a 20 nm teraszról gyönyörködhetünk.
Alsó szinten 3 szoba , tágas előtér , fürdő ,WC, konyha-étkező,
Felső szinten 4 szoba ,fürdő ,WC, konyha , kamra kapott helyet.
A szobák előtt erkély húzódik ahova a szobákból kijuthatunk.
A ház fűtését gáz és vegyes tüzelésű kazán biztosítja melyek a pincében kaptak helyet. Pinceszinten van a garázs is ahova a kertből könnyedén bejárhatunk.
Vasútállomás közvetlen közelben . Munkalehetőségek is vannak a kisvárosban.
Hívjon tekintsük megy együtt!

HITELRE VAN SZÜKSÉGE?? AZ ORSZÁG EGYIK LEGNAGYOBB ÉS LEGMEGBÍZHATÓBB HITELKÖZVETÍTŐJEKÉNT TELJESKÖRŰ ÉS DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, BIZTOSÍTÁSKÖTÉSSEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!
KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT KOLLÉGÁINKTÓL! , tel: 06 94 505 22.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 388 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk