Pécs, Edison utca

Kiadó raktárhelyiség
Alapterület 300 m²
Telekterület 600 m²
Ár havonta 375 000 Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 542 ···
Z pont Ingatlan és Albérlet-közvetítő
Üzenetet küldök

Kiadó raktárhelyiség

Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet földszint
Épület szintjei földszintes
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Edison utcában felújított 300 m2-es földszinti raktárépület kiadó.

Bérleti díj: 1250 Ft+ÁFA/m2/hó+ rezsi + 2 hó kaució.

Azaz 375.000 Ft +ÁFA//hó rezsi + 2 hó kaució.

Pécsett Basamalom részen, ipari környezetben az Edison utcában kiadó egy felújított, 3 bejáratos (300 m2) , raktárépület, hosszabb távra, min. 1 évre. Azonnal kivehető.

Engedélyezett tevékenységek: raktározás, logisztika, kereskedelem, olyan ipari tevékenység, ami nem jár kezelhetetlen, maradandó kosszal, oktatás, sportolás stb.

Nem engedélyezett tevékenységek: erősen szennyező munkák (pl: autószerelés és fényezés, esztergályos, hegesztős, lakatos munkák, élelmiszer feldolgozás, és előállítás, stb.).

Méretek: alapterület 300 m2. Szekció: 100 m2/db (nincs leválasztva) Belmagasság: oldalt: kb. 3 m, gerincnél 3,1 m. Kapuk mérete: 2,8m magas, 3m széles. A falak hőszigetelve vannak.

Közművek: víz, csatorna, villany, ipari áram (erősség megbeszélés szerint).
Ha több részletben, elválasztva lesz kiadva, akkor megoldják almérőkkel a közművek mérését. A vezetékrendszer, (az összes közműre) erre az esetre is már ki van alakítva szekciónként, ahogy a bejárat is.

Fűtés és hűtés: nincs, de a bérlő kialakíthat (elektromosat).

Szolgáltatások (szekciónként, azaz mindenből 3 van): távirányítással működő garázskapu, beépíthető mosdó (ki van alakítva a víz, és csatorna vezeték), 220v-os, és 380 v-os csatlakozók, világítás, műanyag nyílászárók.
Igény esetén kamerarendszert is kiépítenek.

Parkolás: jelenleg a garázskapuk előtti feljárókon, illetve hamarosan ki lesz alakítva még parkolóhely a raktár előtt. A parkolás ingyenes.

Leválasztás, átalakítás: ha szükség van rá, akkor a kivitelezését és költségét a bérlőnek kell állnia, lelakni nem lehet: pl raktár szekciónként leválasztása (100 m2-enként), fűtés, hűtés rendszer, mosdók, irodák kialakítása, festés, biztonsági rendszer (belső kamera, riasztó, füstérzékelő stb.), internet és telefonhálózat kiépítése, stb.

Rezsi: fogyasztás szerint. Közös költség: megbeszélés szerint.

Egyéb kiadó helyiségek: van egy 350 m2-es, hasonló tulajdonságokkal rendelkező raktárépület, és egy hamarosan elkészülő nagy belmagasságú műhelyrész is.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Z pont Ingatlan és Albérlet-közvetítő
A referens összes hirdetése
06 70 542 ···
Z pont Ingatlan és Albérlet-közvetítő Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?