Bezárás

Szalkszentmárton, Bács-Kiskun megye

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 226 m²
Ár 25 millió Ft
  • Térkép
Classingatlan László
06 70 948 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota nincs megadva
Emelet nincs megadva
Üzlethelyiség raktárral és pincével Szalkszentmárton központjában 226 m2

Eladó Szalkszentmárton központjában, a legnagyobb átmenő forgalom mellett ez a 226 m2 alapterületű, összközműves, több helyiségből álló üzlethelyiség.

Üzlethelyiség

A fő úton helyezkedik el, homlokzata tetszetős díszburkolatot kapott. Az üzlethelyiség előtt gyalogos járda van közvilágítással, valamint mellette parkolási lehetőség. Az épület teteje cseréppel van fedve, az ereszcsatorna fel van szerelve. A több részből álló ingatlannak két bejárata is van az utcafrontra, így vállalkozóknak ideális ha többféle tevékenységet szeretnének, vagy az egyik részét kiadnák.

Helyiségek

A kisebb üzlethelyiség (46 m2) az épület sarkán helyezkedik el, bejárata a Fő útról nyílik, ablaka az üzlethelyiség melletti parkoló területre tekint. Belmagassága 335 cm.

Ebből a helyiségből pár lépcső szintkülönbséggel nyílik a másik, korábban élelmiszerboltként működő üzlethelyiség (97 m2), melynek természetesen külön bejárata is van az utcáról, ahová ablaka is tekint. Ablakán a sötétítés biztonsági redőny, mely elektromosan működtethető. A helyiség burkolata kerámia járólap, a plafonba szerelt inverteres klíma hűt/fűt. A helyiség kamerás biztonsági rendszerrel szerelt. Itt a belmagasság szintén 300 cm fölötti.

Ebből az üzlethelyiség mögött egy raktár (10 m2) is van, melyből egy további, kisebb helyiség is nyílik.

Vendéglátó egységgé is válhat, mert konyhaként is kialakítható közlekedő (8 m2) van az üzlettér mögött, melyből további helyiségek is nyílnak, úgy mint jelenleg zuhanyzóként (3 m2) funkcionáló öltöző, valamint wc (1,5 m2) kézmosóval, továbbá még egy raktár (9 m2).

A zuhanyzó (alaprajzon öltöző), a közlekedő (alaprajzon konyha) és a wc falai egyaránt mennyezetig csempézettek, padlózatuk kerámia járólap. A közlekedőben (konyhában) van vezetékes víz is, a meleg vizet jelenleg villanybojler adja.

A raktárból nyílik a pincelejáró, az üzlettér alatti nagy méretű, száraz pince (40 m2) szellőzőablakokkal is ellátott, belmagassága 2 m.

Főbb jellemzők:
- Üzlethelyiség
- Forgalmas helyen, központban
- Összközműves
- Nyílászárók: műanyag szerkezetű, dupla üveggel, biztonsági ajtó.
- Sötétítés: elektromos biztonsági redőny
- Pince van, nagy és száraz
- Raktárak vannak
- Inverteres hűtő/fűtő klíma van
- Kamerás biztonsági rendszer van
- Parkoló az épület mellett
- Közvilágítás
- Buszmegálló a közelben

Környék
Szalkszentmárton központjában van az üzlethelyiség, főúton, így a legnagyobb forgalmú része a településnek, ahol a környékbeliek szinte minden bevásárlásukat bonyolítják. Valamint a településen átmenő forgalom kivétel nélkül elhalad az üzlethelyiség előtt. Ebből adódóan akár kereskedelmi, akár szolgáltatási szempontból felülmúlhatatlan lehetőség ez az ingatlan azon vállalkozó számára, aki Szalkszentmártonban tervezi tevékenységét.

Közlekedés
A távolsági buszjáratoknak köszönhetően Szalkszentmárton az autóval nem rendelkező vendégeinek is megközelíthető lesz, a buszmegálló pár lépésre van.

Jöjjön, nézzük meg együtt!

Várjuk jelentkezését akkor is, ha eladó, vagy kiadó ingatlana van, vagy banki hitelre lenne szüksége a kívánt ingatlan megvásárlásához. A Classingatlan magas színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Hétvégén is várjuk hívását.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 948 ···
Üzenetet küldök