Sárisáp, Fő utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 54 m²
Ár 19,9 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 70 978 ···
Grósz-Varga Éva
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van

BEFEKTETŐK FIGYELEM! Eladásra kínálok Sárisáp főútján egy 54 nm alapterületű, igényesen felújított, bejáratott cukrászdát, a hozzá tartozó műhellyel! Remek lehetőség olyan vállalkozók, illetve befektetők részére, akiknek fontos a biztos megtérülés, és a magas profittermelő képesség!!
A kiváló elhelyezkedésű ingatlan, a település központjában, az óvodával és parkolóval közvetlenül szemben található a buszmegálló, és dohánybolt szomszédságában.
Az épület téglából épült, tetőszerkezete fa, cserép héjazattal. Két évvel ezelőtt teljeskörűen, minőségi anyagok felhasználásával felújították és átalakították a belső tereket és a homlokzatot az üzleti tevékenységnek megfelelően. Kialakításra került egy eladótér, vendég mosdóval, egy süteménykészítő műhely/konyha, hűtőkamra, raktárhelyiség és egy alkalmazotti öltöző mosdóval. A teljes villany-, vízvezeték és fűtésrendszer (gáz) cserélve lett, új külső-belső nyílászárókat kapott, továbbá a jelenlegi tulajdonos riasztó, és dupla légkondicionáló rendszerrel látta el az épületet.
A teljes ingatlan alatt több helyiségből álló pincerendszer található, mely jelenleg tárolási célt szolgál.
A cukrászda jelenleg is nyereséges, kialakult vendégkörrel rendelkezik, ugyanakkor számos egyéb tevékenységre is alkalmas, sok lehetőséget rejt! A részletekért hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Grósz-Varga Éva
A referens összes hirdetése
06 70 978 ···
Otthon Varázs Ingatlan Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?