Bezárás

Sárisáp, Fő utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 54 m²
Ár 17,9 millió Ft
  • Térkép
Grósz-Varga Éva
06 70 978 ···
Otthon Varázs Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet nincs megadva
Légkondicionáló van
BEFEKTETŐK FIGYELEM! Eladásra kínálok Sárisáp főútján egy 54 nm alapterületű, igényesen felújított, bejáratott cukrászdát, a hozzá tartozó műhellyel! Remek lehetőség olyan vállalkozók, illetve befektetők részére, akiknek fontos a biztos megtérülés, és a magas profittermelő képesség!!
A kiváló elhelyezkedésű ingatlan, a település központjában, az óvodával és parkolóval közvetlenül szemben található a buszmegálló, és dohánybolt szomszédságában.
Az épület téglából épült, tetőszerkezete fa, cserép héjazattal. Két évvel ezelőtt teljeskörűen, minőségi anyagok felhasználásával felújították és átalakították a belső tereket és a homlokzatot az üzleti tevékenységnek megfelelően. Kialakításra került egy eladótér, vendég mosdóval, egy süteménykészítő műhely/konyha, hűtőkamra, raktárhelyiség és egy alkalmazotti öltöző mosdóval. A teljes villany-, vízvezeték és fűtésrendszer (gáz) cserélve lett, új külső-belső nyílászárókat kapott, továbbá a jelenlegi tulajdonos riasztó, és dupla légkondicionáló rendszerrel látta el az épületet.
A teljes ingatlan alatt több helyiségből álló pincerendszer található, mely jelenleg tárolási célt szolgál, de alkalmas lehet további üzlet kialakítására, vagy a meglévő bővítésére.
A cukrászda jelenleg is nyereséges, kialakult vendégkörrel rendelkezik, ugyanakkor számos egyéb tevékenységre is alkalmas, sok lehetőséget rejt! A részletekért hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 978 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?