Balatonfüred, Kékidűlő

Eladó külterületi telek
Balatonfüred, Kékidűlő
Telekterület
4850 m²
Közvetítői azonosító: COM Ai 399
Azonosító: 31108375
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó külterületi telek

Beépíthetőség
3%
Szintterületi mutató
nincs megadva
Bruttó szintterület
nincs megadva
Villany
telken belül
Víz
telken belül
Gáz
nincs
Csatorna
nincs

Leírás

BEÉPÍTHETŐ SZŐLŐ TERÜLET ELADÓ BALATONFÜREDEN, A KÉKI DŰLŐBEN!

A két helyrajzi számon lévő, 4.850 m2 nagyságú telekterület a Lóczy barlang irányából közelíthető meg, jól járható úton. A terület ki van vonva a művelési ág alól, tehát a tulajdonosváltás gyorsan történik.

A telek besorolása: Mk 1 ( kiskertes mezőgazdasági övezet) zártkerti ingatlan, a beépíthetősége 3% (részletek a helyi építési szabályzatban találhatók). Nagyobb épület építéséhez érdemes a két helyrajzi számon lévő területet összevonni a telekszélesség és arányok miatt.

Két nagyhozamú, bevizsgált ivóvíz minőségű kút, továbbá egy ásott kút van rajta, az elektromos áram 3X16 Amper erősségű. A víz és az áram körbe van vezetve a területen, így minden pontról elérhető.

A gyönyörűen karbantartott szőlő, rizling, ottelo, csemege, lakhegyi mézes fajtájúak, és mindenféle termő gyümölcsfa úgy mint őszi, sárgabarack, különböző fajtájú almák, körték, naspolya, szilva, meggy, cseresznye stb. található rajta. Van helye a veteményes kertnek is. A föld minősége a gondos karbantartásnak és a hosszú évek munkájának köszönhetően kiváló minőségű.

A telek vadbiztos kerítéssel körbekerített.

Irodai referencia száma: Ai 399

További információkért forduljon hozzánk bizalommal és kérjük hivatkozzon irodai referencia számunkra!