Bezárás

Szögliget, Béke utca

Eladó családi ház
Alapterület 170 m²
Telekterület 943 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Juhos Zsolt
06 70 701 ···
Ingatlan Befektető Klub
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Szögliget Miskolctól 60 km-re, a szlovák határtól 4 km-re, az Aggteleki Nemzeti Park peremén lévő 600 fős, (kizárólag magyar nemzetiségűek által lakott) kis zsákfalu, mely rendelkezik minden olyan adottsággal, ami egy kiegyensúlyozott, nyugodt vidéki élethez szükséges. A településen található óvoda, iskola, bolt, orvos, fogorvos, posta, 6 vállalkozásos komoly, fejlődő ipari park, ami folyamatos munkalehetőséget biztosít. A falut átszeli a környező hegyekben eredő Ménes-patak. Turisták által is kedvelt település.

Az itt eladásra kínált 170 nm alapterületű, 2 szintes családi ház 2015-ben teljeskörűen fel lett újítva. Az alsó szinten a konyha, étkező, spájz, mosókonyha, WC, kazánház, garázs, a felső szinten 3 szoba, fürdőszoba és WC található. A központi fűtés vízteres kandallóval és kazánnal is működtethető. A 943 nm-es udvar gyümölcsfákkal beültetett.

A Ménes-völgyi Tudásvető Alapítványi Általános Iskola a település kiemelkedő létesítménye. Céljuk, hogy mindig alkotó, testileg-lelkileg egészséges, harmonikus személyiségek kibontakoztatását tegyék lehetővé az iskola falain belül. Mindezt egy élményszerű tanítási-tanulási folyamat keretei között, a tanulási technikák tanításával, a szorgalom és akaraterő növelésével, a beszéd- és vitakészség fejlesztésével segítik.

Mindezek alapján kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánljuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 701 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk