Szögliget, Béke utca

Eladó családi ház
Szögliget, Béke utca
Alapterület
170 m²
Telekterület
943 m²
Szobák
3
Azonosító: 31060822
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
egyéb
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Szögliget Miskolctól 60 km-re, a szlovák határtól 4 km-re, az Aggteleki Nemzeti Park peremén lévő 600 fős, (kizárólag magyar nemzetiségűek által lakott) kis zsákfalu, mely rendelkezik minden olyan adottsággal, ami egy kiegyensúlyozott, nyugodt vidéki élethez szükséges. A településen található óvoda, iskola, bolt, orvos, fogorvos, posta, 6 vállalkozásos komoly, fejlődő ipari park, ami folyamatos munkalehetőséget biztosít. A falut átszeli a környező hegyekben eredő Ménes-patak. Turisták által is kedvelt település.

Az itt eladásra kínált 170 nm alapterületű, 2 szintes családi ház 2015-ben teljeskörűen fel lett újítva. Az alsó szinten a konyha, étkező, spájz, mosókonyha, WC, kazánház, garázs, a felső szinten 3 szoba, fürdőszoba és WC található. A központi fűtés vízteres kandallóval és kazánnal is működtethető. A 943 nm-es udvar gyümölcsfákkal beültetett.

A Ménes-völgyi Tudásvető Alapítványi Általános Iskola a település kiemelkedő létesítménye. Céljuk, hogy mindig alkotó, testileg-lelkileg egészséges, harmonikus személyiségek kibontakoztatását tegyék lehetővé az iskola falain belül. Mindezt egy élményszerű tanítási-tanulási folyamat keretei között, a tanulási technikák tanításával, a szorgalom és akaraterő növelésével, a beszéd- és vitakészség fejlesztésével segítik.

Mindezek alapján kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánljuk.