Mosonmagyaróvár, Soproni utca

Eladó családi ház
Alapterület 107 m²
Telekterület 479 m²
Szobák száma 4
Ár 27,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 1 414 ···
Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált vidéki ingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1950-1980 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Az ingatlan a bank tulajdona. Megtekintéséhez, vagy bővebb információért kérjük, hívjon minket a fenti telefonos elérhetőségen hétköznap 8 és 16 óra között, vagy írjon nekünk. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Az ingatlan GYMS megyében, Mosonmagyaróvár központjától délre ~2000 m-re található, az 1-es számú főút és a vasút között, természetben a Sopron utca 80. szám alatt. Közvetlen környezetében hasonló korú és kialakítású családi- és ikerházak találhatók. Közúton a 1-es számú főút felől közelíthető meg mindvégig közvilágítással ellátott, kiépített aszfaltúton. Tömegközlekedéssel elérhető helyi járatú busszal, a legközelebbi megálló 200 méteren belül megtalálható, a vasút cca. 1 km-re található. A településen belüli fekvése összességében átlagosnak mondható, a település minden közszolgáltatása elérhető az ingatlantól.
A telek kedvező fekvésű, a hátsó rész kivételével körbekerített, nyeles, átlagos lakóövezeti paraméterekkel rendelkező közbülső telek. A telken 2 felépítmény található, az egyik a lakóház, mely az utca felől nézve a bal oldali oldalhatárra épült, a másik egy garázsépület, melyet a telek jobb hátsó sarkába építettek.
A lakóház kb.1970-ben épült hagyományos módon és szerkezetekkel, pince+földszint+tetőtér szintbeosztással. Felmenő falazata B-30 tégla, vas gerendás monolit födémes, fa ács-szerkezettel, eternit síkpala fedéssel. Homlokzatai szigeteltek, kőporozottan vakoltak, színezettek. A padozat laminált parkettával, PVC padlóval fedett, a falak festettek, a vizes helyiségekben csempével burkoltak. A homlokzati nyílászárók eredeti fa szerkezetűek, kétrétegű üvegezéssel. A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. A melegvizet villanybojler adja. A benapozottság és átszellőztethetőség közepes. A falazat nedvesedése látható több helyen, a hideg- és melegburkolatok gyenge állapotban vannak. A elektromos vezetékhálózat gyenge minőségű, felújítása szükségszerű. A fűtés jelen állapotában használhatatlan, a vízhálózatból csapok és szaniterek hiányoznak.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált vidéki ingatlanok
A referens összes hirdetése
06 1 414 ···
Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált vidéki ingatlanok Az iroda összes hirdetése

Elérted a hirdetőt telefonon?