Devecser, Áchim András köz

Eladó családi ház
Alapterület 72 m²
Telekterület 230 m²
Szobák száma 3
Ár 6,4 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 1 414 ···
Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált vidéki ingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1950-1980 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Az ingatlan a bank tulajdona. Megtekintéséhez, vagy bővebb információért kérjük, hívjon minket a fenti telefonos elérhetőségen hétköznap 8 és 16 óra között, vagy írjon nekünk. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Devecser, közel 4200 fős város, a Dunántúl egyik legősibb kultúrterületén létrejött település, a Somló hegy tőszomszédságában, a Bakony nyugati szélén, a Torna-patak mellett, meghatározó jelentőségű közutak találkozásánál, valamint a Budapest-Szombathely vasútvonal mentén fekszik. Megközelíthető a 8-as számú fő közlekedési úton.
Az ingatlan a település központjában az egyirányú Áchim András közben helyezkedik el. Megközelíthető szabályozott aszfaltos úton. Infrastrukturális ellátottsága jó, bolt, buszmegálló, orvosi rendelő, gyógyszertár, Önkormányzat 100m, óvoda, iskola 300 m-re elérhetők. Az ingatlan családi házakkal beépített lakórészen fekszik. Környezetében hasonló korú és régebbi építésű családi házak találhatók.
A földszint - padlástér tagolódású, jelenleg komfort nélküli lakóház a telek DNy-i, ÉNy-i és utcafronti, ÉK-i oldalhatárán létesült. Az ingatlanba a kerített udvarról, az épület DK-i oldalán lévő bejáraton át juthatunk. A nappali plusz 2 egész szobás lakóház 1960 körül, hagyományos módon, kő és tégla falazattal épült. Szemrevételezéssel tető és falszerkezeti hiba nem láthatók. A helyiségek funkcionális elrendezése, mérete és a benapozottsága megfelelő. Az épületbe belépve az előtér-nappaliba jutunk, jobbra a két utcafronti szoba, szembe a fürdő-wc, balra az étkező és a konyha kapott helyet. A padló-, és falburkolatokat korábban felújították, a fürdőben közepes állapotú, másutt felújátást igényelnek. A szobákban felázási nyomok láthatók a falon. A fürdő-wc csempézett és festett, a többi helyiség vakolt, színes diszperziós falfestékkel festett. Az épületben jelenleg nincs fűtés, kéménykimenet van, kandallóval, kályhával a fűtés megoldható. Melegvízvételi lehetőség nincs, mivel a villanybojler hiányzik. A konyhában a víz és a csatorna kiállások megtalálhatók. A felújításokról pontos információval nem rendelkezünk, szemrevételezéssel ablakcsere, járólapozás, csempézés, egyik szoba laminált parkettázása, szaniterek cseréje, tető héjazat felújítása kb. 10-15 éve lehetett. Parkolni az udvaron lehet.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált vidéki ingatlanok
A referens összes hirdetése
06 1 414 ···
Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált vidéki ingatlanok Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?