Bezárás

5. kerület, Haris köz

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 57 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Császár Péter
06 30 315 ···
Sakulor Ingatlanközvetítő Bt Újbuda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 3
Épület szintjei 6
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás nincs megadva
Eladó a Váci utcából nyíló Haris köz elegáns, csendes sétálóutcájában egy 57 nm-es, , harmadik emeleti lakás. Pontosan az a méret, amelyik ritka a piacon. Nem túl kicsi, hogy szűkös legyen egy igényes bérlőnek, vagy tulajdonosnak – viszont nem is feleslegesen nagy. Hiszen errefelé nem a nagyszámú lakó elszállásolása a cél. Arra ott vannak a belvárosi buli negyed területei és a 150 nm-es tömegszállássá alakított lakások.

Ez egy elegáns, nyugodt, turisztikai és üzleti környék, gyakorlatilag Budapest idegenforgalmának szíve. Elképesztően drága üzletekkel és olyan árfekvésű vendéglátó egységekkel, ahová nem a bulizó fiatal turisták tömegei járnak. Ha itt költenék a pénzüket, egy nap után mehetnének haza. Itt béke, színes kavalkád és állandó turista áramlás van, a kivilágított kirakatok előtt.
Mindez a csendes sétálóutcában, a harmadik emeletről letekintve, kellemes látvány, izgalmas kulissza. Itt akár nyitva is tarthatóak az ablakok nyáron. (Felvételeink egy borús januári hétvégén, készültek, amikor az üzletek már bezártak, ezért a viszonylagos néptelenség. ) Airbnb is lehetséges a házban.

A lakás méreténél és klasszikus elrendezésénél fogva tökéletesen alkalmas jómódú fiatal pároknak, és az ennél is igényesebb idősebb korosztálynak, de egyedül álló utazóknak sem feleslegesen nagy. Megadja a megfelelő kényelmet, amire vágynak, és amit meg is fizetnek. Ugyanis, korlátozott mérete ellenére, rendelkezik egy nagy, társaság fogadására is alkalmas, három ablakos szobával. És ez az, ami döntő a bérlők szemében, akár rövidebb távú turisztikai látogatásról, akár hosszabb, munkához kapcsolódó itt tartózkodásról van szó!... Hiszen a tehetős turisták is gyakran kisebb baráti társasággal utaznak – de ugyanakkor nem kívánnak egymás nyakán szorongani. Sokan a szállodát is kerülik. Viszont szívesen összejönnek esténként a másnapi terv megbeszélésére. És ugyanez igaz a menedzserekre, cégek vezető állású alkalmazottaira. Nem kell nekik túl nagy lakás, de olyat szeretnének, ahol akár megbeszéléseket, összejöveteleket is tarthatnak. Ezért keresik a 60 nm körüli kétszobás ingatlant, nagyobb fogadó térrel, exkluzív környéken.

Ez pedig az. A nyugodt sétálóutcára kilépve 200 méteren belül elérhető a Ferenciek tere metróállomás és a Rákóczi úti 7-es buszok. A másik irányba 200 méternyire pedig (a Váci utcán keresztül), ott a Duna korzó és a Vár, a lenyugvó nappal szemben, ahol minden turistának, minden este, kötelező sétálgatni. Nem is mulasztják el, ha tehetik.

A beosztás klasszikus, hasznos, a mellékelt, mérethelyes alaprajzon megtekinthető. A közös költség rendkívül kedvező: 14000 Ft vízdíjjal együtt. A kulcs nálam van, megtekintés bármikor lehetséges, természetesen hétvégén is.

ÚJBUDAI SAKULOR INGATLANKÖZVETÍTŐ
ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE :
- Költségekre és hozzáállásra érzékeny eladóknak egyedi, olcsó, személyes ingatlanközvetítés. Szerény díjazásom okán nálam a vevő és az eladó is a legjobban jár. Információkért kattintson a fenti képemre.
- Gyakorlott ingatlanfelújító szakértőként, akár azonnali, helyszíni tanácsadással

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Sakulor Ingatlanközvetítő Bt Újbuda
Az iroda összes hirdetése
06 30 315 ···
Üzenetet küldök