Bezárás

Hévíz, Belváros

Eladó üdülő házas nyaraló
Alapterület 200 m²
Telekterület 430 m²
Szobák száma 8
Ár 93 millió Ft
  • Térkép
Kajdel Zsuzsanna
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó üdülő házas nyaraló

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 2019
Energiatanúsítvány nincs megadva
Fűtés házközponti
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna nincs megadva
HÉVIZ KÖZPONTJÁBAN, KIVŰL, BELÜL FELÚJITOTT TÖBB GENERÁCIÓS LAKÓHÁZ MELY ÜZLETI VÁLLALKOZÁSRA IS KITŰNÖEN ALKALMAS, ELADÓ!

A felújitás során a teljes belső gépészet, új gázkazán, 4 db légkondicionáló, új kovácsoltvas kerités, és Hörman garázskapu került beépitésre. Az összes nyilászáró cseréje is megtörtént. Az épület külső, 10 cm-es hőszigetelést kapott. Az épület kamera- és riasztórendszere a teljes anyagi biztonságot teremti meg.
Az alsó szinten 100 nm-es privát lakótér a tulajdonosok teljes szeparáltságát biztositja abban az esetben ha a külön bejáratú három apartmant vendégek fogadására használják.
A felső szinten kialakitott 3 apartman, 2 db két hálószobával, egy apartman egy hálószobával áll a vendégek rendelkezésére. Két apartmanhoz erkély is tartozik. Közös előtérből a tetőterasz is a vendégek rendelkezésére áll.
A teljes épület alápincézett, ahol két gépkocsi részére garázs került kialakitásra. Itt kapott helyet a gázkazán és a nagyméretű tároló helyiségek.
Az épületben a beépitett gépészet és a rengeteg beépitett bútor az ingatlan tartozéka.
KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEBB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA NEVÉBEN:

Kajdel Zsuzsanna vezető tanácsadó

Kapcsolat a hirdetővel

LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Az iroda összes hirdetése
06 70 469 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk