Mosonmagyaróvár, Kereszt utca

Eladó családi ház
Alapterület 53 m²
Telekterület 112 m²
Szobák száma 1 + 1 fél
Ár 17,5 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 1 414 ···
Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált vidéki ingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 1950 előtt
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Az ingatlan a bank tulajdona. Megtekintéséhez, vagy bővebb információért kérjük, hívjon minket a fenti telefonos elérhetőségen hétköznap 8 és 16 óra között, vagy írjon nekünk. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Az ingatlan a Belvárosban, frekventált helyen, a sétálóutca mellett, kis forgalmú egyirányú utcában, családi házakkal, társasházakkal, szolgáltató létesítményekkel beépített környezetben fekszik. Megközelítése helyi járatú autóbusszal lehetséges. Az egy egységet képező ingatlan két helyrajzi számon van nyilvántartva, ezért a két hrsz. (85/3, 85/4) együttesen képezik az értékesítés tárgyát, az ingatlanok együtt forgalomképesek! A telkeken egy oldalhatáron álló beépítéssel, a szomszédos épülethez zártsorúan csatlakozva földszintes, magastetős kialakítású, becslések szerint 1940-es években épült, tégla falazatú családi ház áll. Az épület tetőszerkezete fa kontyolt nyeregtető cserép fedéssel. A homlokzat hőszigetelt, színezés hiányzik. A külső nyílászárók hőszigetelt műanyag szerkezetek. Az épület fűtése korábban valószínűleg elektromos kazánról üzemelt radiátorokról, melegvíz ellátása villanybojlerről biztosított. A kazán és a radiátorok leszerelésre kerültek, az épület jelenleg nem fűthető. A lakóház alapterülete mérés alapján került meghatározásra. Az épület elhelyezkedése, kontúrja a térképkivonattal egyező.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált vidéki ingatlanok
A referens összes hirdetése
06 1 414 ···
Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált vidéki ingatlanok Az iroda összes hirdetése

Elérted a hirdetőt telefonon?