Bezárás

Siófok, Szabadifürdő

Eladó családi ház
Alapterület 99 m²
Telekterület 641 m²
Szobák száma 5 + 2 fél
  • Térkép
Molnár Tamás
06 30 492 ···
Balaton Ma Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort komfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás udvari
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás önálló garázs
Az ingatlan Siófok Szabadifürdő elnevezésű településrészén található, mely az Aranypart kiemelt üdülőövezet szomszédságában helyezkedik el. Ez a településrész infrastrukturálisan fejlett, jó ingatlanpiaci adottságokkal rendelkező terület. Ennek oka többek között a Balaton közeli fekvés, 600m az ingatlantól, Siófok belvárosának közelsége, ami 5km-t jelent, a jó közlekedési feltételek, M7-es autópálya közelsége (Székesfehérvár, Budapest), valamint a szomszédos Galerius Élményfürdő és Wellness Központ megléte. Ez a melegvizes fürdő egész éven át nyitva áll a vendégek előtt.

Az ingatlan telke és a rajta álló felépítmény átlagos méretűnek és a korának megfelelő műszaki állapotúnak mondható. A telek széles utcafronttal bír, kellemes befoglaló méretű, illetve a rajta álló, jelenleg az ingatlannyilvántartásban lakóépületként szereplő ház ma szezonális használatra alkalmas, téliesítése nem megoldott. Tulajdonosai funkciójában erre is használták. Ez nem azt jelenti, hogy jelenleg nem funkcionálhat teljes értékű önálló lakóházként, de ehhez felújítás, ráfordítás szükséges hőszigeteléssel, nyílászárók cseréjével fűtési rendszer kiépítésével.

A tetőtérbe történő feljutás az épület északi oldaláról, de belső lépcsővel megoldott.

Emellett a melléképületek között egy 2 szobából álló toldalék épületet találunk, melynek folytatásaként egy garázs zárja az építményeket. Ez alatt egy teljes értékű pince is van.

Az ingatlan közműves: ivóvíz, elektromos áram, szennyvízcsatorna tekintetében a település hálózatára csatlakoztatott, a gázcsonk az udvaron belül van. A melegvíz ellátást villanybojler biztosítja.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 492 ···
Üzenetet küldök