VI. kerület, Belső-Terézváros

Eladó étterem, vendéglő
VI. kerület, Belső-Terézváros
Alapterület
176 m²
Azonosító: 30802528
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó étterem, vendéglő

Légkondicionáló
van

Leírás

ELADÓ Puskás Öcsi kedvenc étterme!

Az Oktogon közelében található, sikeresen működő étterem-pub 176 nm-es, meleg konyhai-és alkoholengedélyekkel rendelkezik.

Az ingatlanban a vendégtérben 2 nagyobb, egymástól elszeparálható terem található -- itt összesen 48 személy tud kényelmesen helyet foglalni az asztaloknál, illetve a bárpult körül bárszékeken tudnak még leülni a vendégek. Ruhatároló, illetve egy kisebb raktár is megtalálható a vendégtérben.
A közlekedőn át jutunk a női, illetve férfi mellékhelyiségekhez, valamint a személyzeti öltözőhöz és irodához.

A konyha elszívóval és szellőzővel felszerelt, gépesített -- innen nyílnak a gazdasági helyiségek, fehér és fekete mosogatók, raktárak, előkészítők, hűtőkamra, illetve saját teherlift.

Háttérkonyha üzemeltetésére is alkalmas, hiszen a konyha 500 fő ellátását is tudja biztosítani!

A vendéglátó egység felújítása során megtörtént az ingatlan elektromos hálózatának cseréje, a vízhálózat cseréje, új lift beszerelése, légtechnika cseréje, szennyvízhálózat és átemelő cseréje, hideg- és faburkolatok felújítása/cseréje.

A vételár magába foglalja a teljes bútorzatot és megállapodás szerint a gépek egy részét. A többi gép külön megvásárolható kedvező áron.

Vásárlás esetén az eladási ár: 99 millió Ft, a berendezés megegyezés tárgya (ebben az esetben 1 éves visszabérlés is lehetséges).

Bérbevétel esetén a bérleti jog: 20 M Ft/hó, bérleti díj: 700 000 Ft/hó.

Hívjon bizalommal!