Bezárás

Bogács, Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Eladó szálloda, hotel, panzió...
Alapterület 800 m²
Ár 110 millió Ft
  • Térkép
Vályi Attila
06 70 632 ···
OTP Ingatlanpont Keleti régió

Eladó szálloda, hotel, panzió...

Légkondicionáló nincs
Megvételre kínálom egy a Borsod megye, Bogács település nyugodt csendes részén található, 800 m2 alapterületű, kétszintes apartmanházat.
A falu központjához közel (mintegy tiz percnyi sétára) fekszik. Abban 13, külön bejárattal rendelkező lakrész lett kialakítva, ami egyszerre 52 személy egyidejű pihenését teszi lehetővé. Férőhelyek számát tekintve 10 darab 4 férőhelyes, 2 darab 2 férőhelyes és 1 db 8 férőhelyes lakrészből áll. Az utóbbi a legnagyobb, ami kissebb társaságnak is alklamas, hiszen 4 darab 2 személyes szobával rendelkezik. Elrendezésüket tekintve mindegyikben külön háló, nappali, amerikai konyha, tusoló és mellékhelyiség található. Két apartman kimondottan mozgáskorlátozott vendégek részére tervezve. Lenti szinten található még egy 70 m2 nagyságú külön rendezvények megtartására is alkalmas helyiség. Az épület mögött, a kertben, gyerekek számára játszótér, felnöttek részére pedig grillsütésre alkalmas hely került kialakításra.

A Bükk déli lankái közé ékelödve található Bogács, amely nemcsak a falusi turizmus kedvelt helye, de méltán népszerű, melegvizes gyógyfürdöjéröl és kiváló borairól is.
A kíváncsi turista és a pihenni vágyó vakációzó egyaránt megtalálja azt amire vágyik, mert egyedülálló módon ebben az üdülöfaluban egyszerre található meg minden, ami a szabadidö értékes eltöltéséhez fontos. Az aktív pihenés hívei kirándulhatnak, kisebb-nagyobb túrákat tehetnek a környéken, a kisgyermekes családok a közvetlen közelben találhatnak kalandos programokat, de aki kicsit messzebbre merészkedik, az felfedezheti Egert, Mezökövesdet, vagy a Bükk szerpentinjein átvágva a nemzetközi látnivalókban gazdag Lillafüredet, Miskolctapolcát is.

Ha a leírás és a fotók felkeltették érdeklődését, további információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal.

A kínálatomból választott ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínál az OTP.
Az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel, hitel ügyintézéssel is teljes körű szolgáltatással állok rendelkezésére.
Hivatkozási szám: M154985

Kapcsolat a hirdetővel

OTP Ingatlanpont Keleti régió
Az iroda összes hirdetése
06 70 632 ···