Ceglédbercel, Madách utca

Eladó családi ház
Alapterület 166 m²
Telekterület 592 m²
Szobák száma 3 + 1 fél
Ár 22,7 millió Ft
  • Térkép
Hívja a hirdetőt!
06 1 414 ···
Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált ingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2001-2010 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Az ingatlan a bank tulajdona. Megtekintéséhez, vagy bővebb információért kérjük, hívjon minket a fenti telefonos elérhetőségen hétköznap 8 és 16 óra között, vagy írjon nekünk. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.
Ceglédbercel község Budapesttől délkeletre, 60 km-re fekszik Albertirsa és Cegléd között. A község déli határában folyik a Gerje-patak. A községet átszeli a 40-es főút, a falu határában van a 4-es főút. Vonattal a Budapest–Cegléd–Szolnok-vasútvonalon érhető el, (Ceglédbercel megállóhely és Ceglédbercel-Cserő vasútállomás). A polgármesteri hivatal 1100 m-re, orvosi rendelő 1300 m-re, alapellátást biztosító egység 800 m-re, iskola 1500 m-re, távolsági busz megállója 500 m-re, vasútállomás 200 m-re elérhető az ingatlantól, mely megközelíthető aszfalt burkolatú útról személygépjárművel, illetve gyalogosan. Az 592 nm nagyságú, szabálytalan négyszög alakú, délnyugati tájolású, sík telekingatlanon - amely rendezett, körbekerített - 1 db földszint+tetőtér kialakítású lakóépület - családi ház - és 1 db különálló melléképület - garázs - található.
A lakóépület egy a 2000-es években hagyományos módon kivitelezett, földszint+tetőtér kialakítású, beton sávalapozású, ytong falazatú, vasbeton födémszerkezetű, cserép héjalású ácsolt fa fedélszerkezetes, összetett magastetős lakóépület, amely családi házként funkcionál. A külső falfelületek nemesvakolattal fedve, a belsők vakolva, festve, csempézve, tapétázva vannak. A padlófelületek kerámia járólappal, parkettával fedettek. A külső nyílászárók részben műanyag, részben ragasztott fa szerkezetek hőszigetelő üvegezéssel, a belsők hagyományos fa szerkezetek. A fűtés központi gázkazánnal, radiátorral volt megoldott, de a kazánt leszerelték. A melegvíz ellátás jelenleg szintén nem biztosított.
A garázs a 2000-es években hagyományos módon kivitelezett, földszintes kialakítású, beton sávalapozású, tégla falazatú, fa gerendás födémszerkezetű, cserép héjalású ácsolt fa fedélszerkezetes, összetett magastetős melléképület, amely családi garázsként funkcionál. A külső falfelületek nemesvakolattal fedve, a belsők vakolva, festve vannak. A padlófelületek simított beton. A külső nyílászárók fém szerkezetű garázskapuk, az ablakok hagyományos szerkezetek 2 rétegű üvegezéssel.

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált ingatlanok
A referens összes hirdetése
06 1 414 ···
Raiffeisen Bank ügyfelei által eladásra kínált ingatlanok Az iroda összes hirdetése
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?