Bezárás

Győr, Belváros

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 580 m²
Ár havonta 2 000 000 Ft
  • Térkép
Szlovacsek Anita
06 30 927 ···
Ideális Ingatlan - Szlovacsek Anita
Üzenetet küldök

Kiadó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota felújított
Emelet földszint
Légkondicionáló van
Rezsiköltség nincs megadva
Költözhető azonnal
Min. bérleti idő 1 év
Győr-Belvárosában 580 nm-es utcafronti kirakattal rendelkező üzlethelyiség kiadó

Győr-Belváros központi részén 580 nm-es, utcafronti bejárattal rendelkező, üvegportálos, klimatizált üzlethelyiség hosszú távra (minimum 1 évre) kiadó.

A földszinti üzlettér 400 nm-es (a hátsó helyiségekben található vizesblokk ebből 23 nm), melyből lépcsőn megközelíthető + 180 nm galériaszint, ami 31 nm vizesblokkot és teakonyhát foglal magába. Az igényesen kialakított kereskedelmi egység minden helyiségébe járólap burkolat került, a falak festettek. A falak nagy része gipszkarton, ami tetszőleges átalakításra ad lehetőséget, akár egy hatalmas tér egybenyitását is lehetővé teszi.

A fűtést és a melegvíz ellátást gázkazán biztosítja, melynek számlázása havi átalányban és az év végén elszámoló számla alapján történik, a hidegvíz fogyasztás elszámolása almérő alapján történik.

Az üzlethelyiség kiválóan alkalmas kereskedelmi és szolgáltató tevékenység (áruház, cégképviselet, pénzintézet, biztosítás), valamint vendéglátás céljára is. Az üzleti tevékenységhez szükséges hátsó bejárat rámpás rakodórésszel is adott. Az épületben 3x63 Amper található, ami szükség esetén tovább bővíthető.

Az ingatlan alatt nagyméretű (180 nm) pince bérelhető, mely tárolásra, irattározásra használható. Ennek bérleti díja megegyezés kérdése. A parkolás a közeli parkolóházban, valamint az utcán megoldott.

Bérleti díj: 3500 Ft/nm/hó + Áfa, + 2 havi kaució

Kapcsolat a hirdetővel

Ideális Ingatlan - Szlovacsek Anita
Az iroda összes hirdetése
06 30 927 ···
Üzenetet küldök