Bezárás

Kondoros, Békés megye

Eladó családi ház
Alapterület 255 m²
Telekterület 4 400 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Pampuk András
06 70 328 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 2001-2010 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Kondoros külterületén, nulla energiaköltséggel üzemeltethető,igényesen kialakított ház eladó.

Az épület a 44-es főút mentén található a 100-as km-nél,Békéscsaba és Szarvas között.Békéscsabától 22km-re északnyugatra,Szarvastól 22km-re délkeletre,Orosházától 25km-re északkeletre helyezkedik el.
2003-ban lett építve egyedi tervezés alapján,HB38-as téglából.A fő szempont a kényelem, a jó elosztás és a könnyed terek megteremtése,hogy a nap minden szakában világos legyen a nap körbejárja és,hogy nulla energiaköltségből lehessen üzemeltetni.
Az építésnél ügyeltek rá,hogy jó minőségű anyagok legyenek felhasználva,pl. kerámia áthidalók,perlites hőszigetelő vakolat stb.
A fűtése gázcirkóról üzemel,az alsó szint padlófűtéses,természetesen a szobák radiátor fűtésűek.A vízellátása házi vízműről megoldott,az elektromos energiát a kertben elhelyezett 44db napelemből nyeri.Az alsó szinten van kialakítva a nappali,étkező, konyha,hálószoba,fürdő+WC,egy különálló WC,kamra,kazánház és a garázs.A felső szinten szintén van nappali,kettő hálószoba,fürdő+WC,konyha.

Összességében egy jól átgondolt,igényesen kialakított ingatlant kínálok megvásárlásra,közel fél hektáros ennyiben,hasonló kaliberű ingatlan vásárlásában gondolkodik,mindenképpen nézze meg,hogy később ne kelljen szemrehányás tenni magának,hogy miért szalasztotta el ezt a jó lehetőséget.Jöjjön nézze meg és tapasztalja meg,hogy milyen jól élhető ingatlan.
Én szóltam!

Épület jellemzők:
Méret:250m²
Telekméret:4400m²
Belmagasság:2,9m
Tájolás:Körpanorámás,a világosságot a 17 nyílászáró biztosítja
Nyílászárók:FA,hőszigetelt
Fűtés:Gázcirkó,az alsó szinten kandalló
Állapot:Jó állapotú,belülről újszerű
Közművek:Villany,Gáz
Építőanyaga:HB38-as téglaTető anyaga:Cserép

Extrák:44db NAPELEM,melyek a ház teljes elektromos ellátását biztosítják,mivel a túltermelt áramot egy mérőórán keresztül a külső hálózatra adja le melyet az áramszolgáltató megvásárol,és az ebből befolyt összegből kényelmesen ki lehet fizetni a gázszámlát,ezért lehet azt mondani,hogy a ház energiaellátása teljesen önellátó.Kérdezzen nyugodtan,ha kérdése merülne rázs,Padlófűtés,4db terasz,Kutya kennel,Kandalló a földszinti nappaliban,Ketté választott fűtésrendszer,kettő termosztáttal mely lehetővé teszi,hogy az alsó szinten és a felső szinten külön lehessen szabályozni a fűtést,Vermelt pince borostyánnal befuttatva,parkosított kert,az egész porta körbe van kerítve.

Az ingatlan környezete:A 44-es út 100-as kilométerénél,Kondoros várostól 2km-re,külterületen.Kérem, HÍVJON BÁTRAN, ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését.Ha nem áll módomban fölvenni a telefont,a lehető legrövidebb időn belül visszahívom,ha a számát kijelzi a telefon.
 
Kérek minden érdeklődőt,hogy csak telefonon keressen,mert nem tudok válaszolni az üzenetekre. 
  
Amennyiben szeretné megtekinteni, szívesen megmutatom egy előre egyeztetett időpontban.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 328 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk