Hegyháthodász, Vas megye Eladó egyéb ipari ingatlan
Alapterület 7498 m2
Telekterület 1 m2
Közvetítői azonosító: COM IP482005 Azonosító: 30675778
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 633
Leírás

ÜZLETI LEHETŐSÉG!

ŐRSÉGI PÁLINKA mint BRAND, PÁLINKAFŐZDE és PALACKOZÓ üzem, 7498 nm területtel eladó!Hegyháthodász az Őrség szélén, Vas és Zala megye határán fekvő, csodálatos táji környezetben fekvő, kedves kis falu. Megközelíthető a Körmendet és Zalaegerszeget összekötő 76-os számú főútról. 50 éve működik itt a vadregényes környezetben, dimbes-dombos vidéken, egy völgy ölén a „Hodászi Pálinkafőzde” Jelenlegi tulajdonosa 15 éve üzemelteti. Hagyományos, magyar, kétutas-rendszeren készül a minőségi, kisüsti pálinka. Ezeknek az üstöknek köszönhető az a kicsit rusztikusabb, de teltebb, aromákban, zamatokban gazdagabb ízvilág, amely határozott különbséget mutat a manapság egyre jobban terjedő német típusú, oszlopos rendszeren készített párlatoktól.Finom, aromás gyümölcsillat, óriási rézüstök, fokmérők, tekergőző csövek, a fatüzelésű kemence kellemes melege fogadja a hodászi pálinkafőzdébe belépő látogatót.A bérfőzés mellett 2007-től a kereskedelmi pálinkafőzés a fő profil, azaz saját gyűjtésű cefréből készül a pálinka, amit itt helyben palackoznak és forgalmaznak.A pálinkafőzde autóval jól megközelíthető helyen található, aszfaltozott udvarral rendelkezik, fatároló, konténer és gyümölcsfeldolgozó melléképületekkel az udvaron.A kereskedelmi pálinkafőzést kiszolgáló „üzemegységek: a palackozó, a göngyölegraktár, kóstolóhelyiség, pálinkaérlelő, palackmosó, tárolóhelyiségek,( + konyha, zuhanyzó, wc) mindez tájba illő, a térség építészeti hagyományait követő épületben létesült, egy családi ház teljes átalakítása után, a NÉBIH elvárásainak megfelelő módon.Az Őrségi Pálinkák kizárólag a legmegfelelőbb minőségű, különös gondossággal kezelt, magyar gyümölcsök 100%-os párlatai. A pálinkák alkoholfokát hosszas kóstolgatás után, egyedileg határozzák meg a legmegfelelőbb, leggyümölcsösebb íz elérése érdekében. Nemrég az 1. számú főzőüst cseréje megtörtént, az üst 270 literes, duplafalú, olaj feltöltésű, ezáltal hatékonyabb. Igény esetén a jelenleg működtető céggel együtt is eladó. Az eladással együtt 1 év szakmai támogatást is vállal az eladó, a zökkenőmentes tulajdonosváltás miatt.Az üzemhez közel 2 hektár szántó/rét is tartozik, ami opcióként külön megvásárolható.További információkért, fotókért és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt! És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!
Referencia szám: IP482005

Referencia szám: IP482005

Tovább olvasom expand_more
Térkép Hegyháthodász, Vas megye
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 7,34 ezer Ft/m²
Vas megye 102,48 ezer Ft/m²
Ez az ingatlan 7,34 ezer Ft/m²
Vas megye 102,48 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 30 633
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch