Bezárás

11. kerület, Bocskai út

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 60 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Császár Péter
06 30 315 ···
Sakulor Ingatlanközvetítő Bt Újbuda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet félemelet
Épület szintjei 5
Lift nincs megadva
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás dél
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Eladó egy 60 nm-es, kétszobás, félemeleti (ablakpárkány 2,7 méteren), napos, déli tájolású, néhány éve felújított lakás remek lokációval, a Bocskai úton, KÖZÖS KÖLTSÉG NÉLKÜLI HÁZBAN!

Kényelmes és biztonságos itt lakni, és ha ez az ingatlan nem ideális kiadásra is, akkor semmi… Patinás, szép épületben, Újbuda központban, a Kosztolányi tértől az Allee felé eső szakaszon található, a metró megállótól, a vásárcsarnoktól és az Allee -tól 4 percnyire, a 7-es busz megállójától és a Feneketlen tótól 1,5 percnyire. Ráadásul nincs közös költség, hiszen jó néhány saját tulajdonú üzlethelyiség bérbe adásából kigazdálkodják a szükséges pénzt, így aztán hozzátehetjük, hogy gazdaságos is itt lakni.

A lakásban néhány éve felújították a víz és villanyhálózatot, szigetelték az ablakokat, új laminált parkettát fektettek le, és épült egy fekvő galéria is. Bármilyen további felújítási, átalakítási kérdésre egyébként a helyszínen is azonnal választ tudok adni, 20 éves lakás felújító tapasztalattal a hátam mögött.

A fényviszonyok kiválóak, hiszen a Bocskai út délre néző oldalán található, az utca széles, így még alacsony, téli napjárásnál is napos, világos. Nútmarásos ablakszigetelést alkalmaztak, ami remek példája annak, hogy nem kell feltétlenül stílustalan, új műanyag nyílászárókra cserélni az egyébként megfelelő állapotú korhűeket, hanem ismét hang és légzáróvá lehet tenni őket. Sőt jobban, mint eredetileg, hiszen akkor még nem létezett szilikonos technológia. Ez is vetekszik a műanyag ablakokkal, az utcai nagyszobában is kellemes csend vesz körül.
A nagy, ősfás, zöld udvarra néző kisebbik szobán keresztül nyugodtan lehet szellőztetni a lakást, nyáron is ez a hűvösebb oldal. Két gázkonvektor fűt, a fürdőszobában gáz légmelegítő és átfolyós gáz vízmelegítő működik. A cirkó kétségtelenül korszerűbb megoldás, de ha nincs erre most pénz, nyugodtan halasztható a beszerelése. Egyébként is kb. 20-25 év alatt hozná be az árát, hiszen kétségtelenül van, de azért nem olyan drámai a különbség a konvektorok és a cirkók között hatásfokban, mint amennyire kommunikálják. A konvektor jó állapotban tartása ráadásul aprópénz a cirkóhoz képest.

A lakás bejárata zárt lépcsőházi részből nyílik, 2 nm-es pincerekesz is tartozik hozzá. A kulcs nálam van, rugalmasan megtekinthető, akár hétvégén is, hiszen 10 percre lakom. Várom érdeklődésüket.

ÚJBUDAI SAKULOR INGATLANKÖZVETÍTŐ
ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE :
- Költségekre és hozzáállásra érzékeny eladóknak egyedi, olcsó, személyes ingatlanközvetítés. Szerény díjazásom okán nálam a vevő és az eladó is a legjobban jár. Információkért kattintson a fenti képemre.
- Gyakorlott ingatlanfelújító szakértőként, akár azonnali, helyszíni tanácsadássalHasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Sakulor Ingatlanközvetítő Bt Újbuda
Az iroda összes hirdetése
06 30 315 ···
Üzenetet küldök